Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Medium]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie 500 osób to bedzie dobrze :D 

ja wraz z kolegą zagramy ;) polecam 

Jak na starcie jest ledwo 200, to co tu mówić później o 500...

Mam nadzieję, że reklamy podziałają :)

Opublikowano

Jak będzie 500 osób to bedzie dobrze :D 

ja wraz z kolegą zagramy ;) polecam 

Jak na starcie jest ledwo 200, to co tu mówić później o 500...

Ale wiesz jest piatek 18:45 nie kazdy ma czas zobaczymy za dwa dni ile bedzie gralo i wtedy mozna ocenic 

Opublikowano

Poprawicie w końcu tą czcionkę? Albo jedna albo druga, w sensie na czacie jest mała ale zanim wyślesz wiadomość jest duża, itemki w eq są na tej dużej czcionce. Niech będzie opcja wyboru albo dużej albo małej (ale małej, że wszędzie mała a nie przeplatana dużą). Drażniło mnie to od początku zmiany tej czcionki.

Być może zawitam z ciekawości.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Panowie i Panie. Cieszę się że jest stabilnie i nie wywaliło w kosmos połowy serwerowni w Europie po starcie :P 

Przy S2 nie mieliśmy tyle szczęścia.

Pora na dobrą reklamę i gramy dalej ;)

Dziwne też jest dla mnie to że nikt z S1 nie chce przejść na nową platformę.

W razie czego jestem na TSie / Facebooku.

Bez odbioru !

f.png

Opublikowano

30 minut przed startem było 132 założonych kont. Na starcie nie było więcej niż 200 osób. Do tego przekręty na poprzednich edycjach. To wszystko mówi samo za siebie, więc co tutaj polecać? Obstawiam max 1msc. :D

Opublikowano

200osob na starcie, więcej mówić nie będzie. W tym temacie były pytania i żaden admin nie odpowiedział, duże zainteresowanie widze.

500 postaci w dzien edycji? coś lipnie to wygląda, pewnie będzie jak z S2 :>

Opublikowano

Szał na serwer imetin był 2011-2013 r. Gdy jeszcze wtedy był sens w to grać. 

Pamiętam jak w 2011 roku trzeba było się męczyć, że mieć 500 pereł na smoka dla szamanki. A teraz? Perły, wszystko straciło na wartości, gdy kiedyś zmieniliście walutę (?)

Nigdy bym nie wróciła na imetin, chociaż Administracja to na prawdę porządni ludzie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Expa mają chyba nieuregulowanego w grocie ? Naprawdę mniejszy exp niż w V2 pająków o.O ? Poprawcie to bo do 96-7 lvl-a powinien w grocie lecieć ładnie.
@Fifolski

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Skończyły się czasy 2.5k online dziennie :D
Serwer polecam, bo naprawdę jest inny od wszystkich. Znajdziecie serwer, gdzie broń z IS jest najlepszą bronią do pvp jak i expa do 175lv? :D
Klimat już nie ten, latanie na genki w 5 osób nie istnieje, 500 pereł na Pustaka/Smoka też nie egzystuje. Mimo to, dla świeżaków polecam

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Exp poprawiony.

Ściągamy do siebie graczy i razem z nimi ustalamy co jeszcze możemy ulepszyć. Wszystkie takie akcje dzieją się na bieżąco ;)

f.png

Opublikowano

Polecam ulepszc cały serwer do roku 2016. Taka aktualizacja danych. Do tego mniej faworyzacji i rozdawania itemów na lewo i prawo.

233 Graczy online

1145 Założonych kont

1219 Ilość postaci

Hahaha xD Beka w chuy xD

IDcncno.png

Opublikowano

Nie jest źle. Czekam aż odpalą dom aukcyjny, bo nie mam jak sprzedać eq xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...