Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 1 - Potrzebuję save

lukasz9744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To co będziecie czytac może dla was byc żałosne ale mi pomoze i zaoszczędzi troszkę czasu. Mianowicie chodzi mi o save do wiedzmina 1 do walki z bestia to jest prawie cam początek ale te chodzenie po wiosce jest monotonne. z góry dziękuje za pomoc 

@edit 

Posiadam edycję rozszerzoną 

Opublikowano

Save- http://www.mediafire.com/download/046ruarm993od6d/000126+-+Loszek-040.TheWitcherSave

Skan- https://www.virustotal.com/pl/file/1fdad5c106ab0a774800d452436f9bc919b21d09d2cd94807c3397764a403fa4/analysis/1470394738/

Geralt jest w loszku, samiutenki początek 2 aktu po zabiciu bestii. Wszystkie zadania poboczne zrobione i wszystkie specjalne potwory zabite.

• 4 lata później...
Opublikowano

@aresorek

Siemka wiem, ze minelo duzo czasu ale potrzebuje save po zabiciu bestii, a ten ktory wyslales (link) nie dziła czy możesz podesłać owego save jeszcze raz?

Bardzo dziekuje i pozdrawiam wyjadaczy wiedzmina! 🙂

Opublikowano
16 godzin temu, PioroPL napisał:

@aresorek

Siemka wiem, ze minelo duzo czasu ale potrzebuje save po zabiciu bestii, a ten ktory wyslales (link) nie dziła czy możesz podesłać owego save jeszcze raz?

Bardzo dziekuje i pozdrawiam wyjadaczy wiedzmina! 🙂

Nie mam już save z stricte końca aktu pierwszego, ale posiadam save z aktu drugiego, gdzie główne zadanie aktualnie leży na zadaniu "Świadek" i trzeba porozmawiać o więźniu z Siemkiem. Kilka mniejszych zadań pobocznych zrobionych i trochę rozpoczętych. Jakbym miał strzelać to zrobiłem z 10% aktu drugiego, gdzie zadania główne bardzo mało były ruszane. Więc jak chcesz to mogę Ci ten udostępnić. Grałem na nim z modem FCR i Powrotem Białego Wilka, więc nie zdziw się jakby co, że mam tam tyle olei zrobionych na potwory xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...