Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napisanie fabuły dla gildii

Gość Benatii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak jak w temacie potrzebuję opowieści,fabuły jak powstała gildia albo coś w tym stylu,czy mogę na was liczyc ?

Czekam na Odpowiedzi !

Opublikowano

Wiele ... Wiele... lat temu istniała potężna gildie o nazwie MARS (MalowaneRudySmerfy) była ona prawdziwą legendą wśród gildii. Nie miała sobie równych każdą walke potrafiła wygrać. Nawet z największej opresji potrafiła wyjść cało. W rankingu była zawsze na 1 pozycji. Niestety narodziła się nowa gildia ,która chciała zniszczyć MARS'y była to gildia ANON (Anonymous) była ona zwolennikiem cheatów i na każdej bitwie gildia ANON chowała sie w ścianach przez co gildia MARS musiała bitwe przegrać przez wylogowanie. ANON wygrywała każdą bitwe za pomocą cheatów i nie miała sobie równych. Ale nastał dzień w ,którym pojawiła się administracja!. Po licznych zgłoszeniach gildia ANON została permamentnie zbanowana za swoje cheaty. Gildia MARS znowu zaczeła nabierać pewności siebie i znów jej się udało wnieść na wyżyny i zdobyć upragnioną TOP'ke po raz kolejny! Od teraz powróciła jeszcze potężniejsza i gotowa do walki! A w świecie (nazwa twojego serwera) nastał pokój na wieki!. 

A teraz koniec tego pierdolenia poproszę o lajki za chujową robote. Mogą zdarzyć się błędy pisałem to trochę na odpierdol się ,ale się jednak starałem więc gg dla mnie ;3

Możesz sobie to troszkę przerobić ale wydaje mi się ,że fajnie to jest napisane. Powtórzenia wyrazów czy też błędy możesz poprawić jeżeli się znajdą. Nie zwracałem uwagi też na przeciniki więc może się tak zdarzyć ,że w niektórych miejscach ich zabraknie. I to na tyle powodzonka przy serwie :D

Opublikowano

Wiele ... Wiele... lat temu istniała potężna gildie o nazwie MARS (MalowaneRudySmerfy) była ona prawdziwą legendą wśród gildii. Nie miała sobie równych każdą walke potrafiła wygrać. Nawet z największej opresji potrafiła wyjść cało. W rankingu była zawsze na 1 pozycji. Niestety narodziła się nowa gildia ,która chciała zniszczyć MARS'y była to gildia ANON (Anonymous) była ona zwolennikiem cheatów i na każdej bitwie gildia ANON chowała sie w ścianach przez co gildia MARS musiała bitwe przegrać przez wylogowanie. ANON wygrywała każdą bitwe za pomocą cheatów i nie miała sobie równych. Ale nastał dzień w ,którym pojawiła się administracja!. Po licznych zgłoszeniach gildia ANON została permamentnie zbanowana za swoje cheaty. Gildia MARS znowu zaczeła nabierać pewności siebie i znów jej się udało wnieść na wyżyny i zdobyć upragnioną TOP'ke po raz kolejny! Od teraz powróciła jeszcze potężniejsza i gotowa do walki! A w świecie (nazwa twojego serwera) nastał pokój na wieki!. 

A teraz koniec tego pierdolenia poproszę o lajki za chujową robote. Mogą zdarzyć się błędy pisałem to trochę na odpierdol się ,ale się jednak starałem więc gg dla mnie ;3

Możesz sobie to troszkę przerobić ale wydaje mi się ,że fajnie to jest napisane. Powtórzenia wyrazów czy też błędy możesz poprawić jeżeli się znajdą. Nie zwracałem uwagi też na przeciniki więc może się tak zdarzyć ,że w niektórych miejscach ich zabraknie. I to na tyle powodzonka przy serwie :D

Fajnei Fajnie poczekam jescze na cos :) Dziekuje like leci

Opublikowano

Postanowiłem ,że napiszę jeszczę jedną a co ;3

Dawno, dawno temu ... zaraz zaraz czy to było tak dawno? Był to piękny dzień w krainie (nazwa twojego serwera). Świeciło słońce a niebo było przejrzyste. Panowała harmonia i spokój. Gildie były potężne każda starała się walczyć o swoje i dążyć do upragnionej TOP'ki. Ale były trzy gildie ,które były jedyne w swoim rodzaju. Były to gildie o nazwach SAVE (PrzechowamyWaszeSety), TPSN (tetrahydrocannabinol) oraz gildia SAND (ZbudujemyDomNaPiasku) ,które walczyły na tym samym poziomie. Lecz różniła je mała o nazwie hart ducha i niepowstrzymane dążenie do zwycięstwa. Niestety przez wielką ilość osób na bitwach gildia SAVE wygrywała każdą bitwe. Lecz pewnego chłodnego dnia nadszedł ON był jedyny w swoim rodzaju jego ekwipunek był najlepszy na serwerze. Niszczył każdego przeciwnika. A na bitwach potrafił sam wygrać walke i wznieść się na wyżyny. Gildia TPSN przec obecność tej legendarnej osoby w swojej gildii z 3 TOP'ki wziosła się na 1 TOP'ke przez co każda gildia chciała być taka jak ona taka... potężna, pełna serdeczności i woli walki!. Gildia SAND na zawsze się ukryła w cieniu. Nie miała żadnych szans z gildią TPSN a co dopiero SAVE. Natomiast gildia SAVE i TPSN mieli stoczyć ostateczną bitwe w ,której tylko jedna gildia mogła wyjść cało i na zawsze pozostać na w 1 TOP'ce w rankingu najlepszych gldii. Gdy doszło do bitwy walka była mniej, więcej wyrównana lecz ON zaczął zabijać coraz większą ilość przeciwników mimo większej ilości wroga na bitwie. Gildia SAVE wygrała przez co uplasowała się na 2 TOP'ce a gildia SAVE na zawsze pozostała na 1 TOP'ce. A gildia SAND już nigdy nie pojawiała się na bitwach. Więc teraz Ty stań do walki i zawalcz o TOP'ke i bądź zwycięzcą! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...