Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch - 2 pytania

Jogurt1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujące pytania:

1. Od czego zależą medale ?? np. brąz / złoto ?? To jest wzorowane jak radzi sobie drużyna ?? Np. gdy zadałem 500 obrażeń a drużyna średnio 1000 to dostane brąz, a gdy ja 500, a druzyna np. 200 to złoto ??

2. Czy od któregoś lvlu ( ok. 20 ) potrzebne jest tylko 22 tysiące expa i następne lvl'e też ?? sprawdzałem to patrząc 40 lvl - potrzebne 22k, 70 lvl - 22k, ale czy dalej też tak jest ??? (200, 300, 1000 lvl ?? )

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Witam mam następujące pytania:

1. Od czego zależą medale ?? np. brąz / złoto ?? To jest wzorowane jak radzi sobie drużyna ?? Np. gdy zadałem 500 obrażeń a drużyna średnio 1000 to dostane brąz, a gdy ja 500, a druzyna np. 200 to złoto ??

2. Czy od któregoś lvlu ( ok. 20 ) potrzebne jest tylko 22 tysiące expa i następne lvl'e też ?? sprawdzałem to patrząc 40 lvl - potrzebne 22k, 70 lvl - 22k, ale czy dalej też tak jest ??? (200, 300, 1000 lvl ?? )

Z góry dziękuje za pomoc.

1. Na to pytanie sam nie znam odpowiedzi, jakoś zbytnio się tym systemem oceniania medali nie interesowałem.

2. Od bodajże 23 lvl potrzebne jest 22k expa, po zdobyciu 100 poziomu, exp się resetuje i exp znów jest dosyć łatwy do 123 poziomu! Na 124 poziom potrzebujesz znowu 22k exp. ;)

Opublikowano

Co do pierwszego pytania.. Z medalami jest tak, że jeżeli np. Ty zadasz najwięcej likwidacji ze wszystkich członków swojej drużyny to ty dostaniesz złoty medal. Dostanie Go również ten co posiada taką samą ilość (bodajże, nie dam sobie ręki uciąć) Tak samo jest z innymi rzeczami. Brak medalu jeżeli najmniej z całej drużyny a reszta to nwm jak jest według miejsc..

Co do drugiego pytania to nie wiem bo sam nie mam overwatcha a grając u kuzyna widziałem iż exp do 30 lvla był po 22k

Opublikowano

1. Złote medale oznaczają, że masz najwięcej killi z teamu, czasu przy celu itp , srebrny medal, że jesteś drugi w teamie z najlepszymi statystykami, brąz za 3 miejsce w teamie. 

2. Na każdym lvlu jest taka sama ilość XP, po wbiciu 101 znowu masz do wbicia z 1k xp ? aż do 123 bodajże i potem znowu stałe XP do wbicia jest i tak w kółko 

3da3fe8b5fb226b9med.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...