Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam pusty serwer - pukawka, Minecraft Bez Limitu

KurczakSwaj5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, hej i czołem! Sprawa wygląda następująco - godzinę, dwie temu kupiłem serwer minecraft na pukawka.pl - bez limitu za 24zł na miesiąc. Po co to zrobiłem - sam nie wiem, po kilku latach chciałem zobaczyć jak ten minecraft wygląda, wszedłem i wyszedłem. Serwer jest aktywny jeszcze te 31dni, a jako, że go nie potrzebuje - oddam w dobre ręce. Jeśli komuś się przyda - do postawienia serwera, jakiejś gry ze znajomymi - daj znać bez różnicy czy tutaj czy poprzez pw, dogadamy się. Po prostu nie chcę żeby serwer się marnował, a jako że społeczność minecrafta często tworzą osoby w przedziale wiekowym ograniczonym budżetowo - kto wie, może spełnię marzenie jakiegoś Michałka lat7 :) Daje login i hasło - mogę akceptować zmianę hasła, jednak po upływie ważności serwera resetuję dane i ponownie przejmuje konto - więc bez ewentualnego przedłużania przez właściciela.

Opublikowano

Chętny :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Jeśli byłoby aktualne to mógłbym ten serwer "przygarnąć pod swoje ramiona" Hehe :)

Tak wgl, to mam dobry pomysł na serwer, mieszanka 3 trybów, moim zdaniem ciekawy

ale więcej informacji wkrótce :) Ten serwer byłby mi potrzebny jako rozruch do dalszego

rozwijania mojego projektu. :) Jeśli dałoby radę się dogadać, to mógłbym nawet w dalszej

części prowadzić ten serwer na tym hostingu. Pozdrawiam

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Jeśli aktualne to mógłbym ten serwer prowadzić. Czekam na odp .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...