Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziecko

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niniejszym informuje że dzisiaj o godz. 7.25 urodziło mi się dziecko, jestem bardzo zadowolony. 

Czy macie może jakieś książki do wychowania dziecka? bo kompletnie się na tym nie znam, może coś o psychologii? 

Opublikowano

Gratuluję!  Niech się dobrze chowa, rośnie zdrowo :). Jest to mój pierwszy post po kilkuletniej przerwie od tego forum, wiele się zmieniło widzę :).

Odnośnie książek o wychowaniu dzieci - olej to, wszystko przyjdzie z czasem, wszystkiego nauczysz się opierając to o codzienne doświadczenie.

Pozdrawiam serdecznie :)

368216.png

Opublikowano

Ja p******e jaki ty k***a nudny jesteś z tymi tematami. Przynajmniej raz w tygodniu (a teraz to i nawet częściej) piszesz tego typu temat: a to technikum nie zdałeś, a to masz 30 lat i roboty szukasz, a to szukasz książek jak doborze zpozycjonować swoją markę w internecie, teraz ci się bachor rodzi... 

Rozumiem, że gimbazjum zamknięte i Ci się nudzi w domu i tworzysz kolejne tematy do spamu, ale kurde, ile można?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja p******e jaki ty k***a nudny jesteś z tymi tematami. Przynajmniej raz w tygodniu (a teraz to i nawet częściej) piszesz tego typu temat: a to technikum nie zdałeś, a to masz 30 lat i roboty szukasz, a to szukasz książek jak doborze zpozycjonować swoją markę w internecie, teraz ci się bachor rodzi... 

Rozumiem, że gimbazjum zamknięte i Ci się nudzi w domu i tworzysz kolejne tematy do spamu, ale kurde, ile można?

comment_m9pQMxwPpIvCyA5h2g2BCGfsgXCLjgsh

Pomyliło ci się coś hehe

Jesli nie jestes przygotowany na wychowanie, to po co je robiłeś?

czasami są sytuacje w których nie mamy kontroli

Temat do zamknięcia już zamówiłem dość fajną książkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...