Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić fs bot lion v0.42 na bicie alienów?

konrad pl3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym zapytać was jak ustawic fs bota liona na bicie alienów . 

bo jak do tej pory go ustawiam to zaznacza i zada jeden strzał a pozniej stoi i nic . pomóżcie pls

Opublikowano

Ja wczoraj bana złapałem, używałem Fsbota i merkavy paragon, ale raczej dostalem za fsbota bo o tej godzinie co bocilem puscili skrypt (wczoraj ok. 17)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Ja wczoraj bana złapałem, używałem Fsbota i merkavy paragon, ale raczej dostalem za fsbota bo o tej godzinie co bocilem puscili skrypt (wczoraj ok. 17)

Dostałeś bana za używanie merkavy.

Opublikowano

Ciekawe XDDDD dostałem za bota, a ty na pewno wiesz lepiej.

Merkavy używam na 2 kontach a na jednym dostałem bana.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Hmm. A to ciekawe, że odkąd w życie weszła Merkava Paragon, ludziom [Którzy oczywiście używali jej] magicznym sposobem sypią się bany i większość twierdzi, że dostała bana za używanie praktycznie niewykrywalnego bota, który zbiera skrzynki. Co z tego, że pixelboty są mało wykrywalne a niektórzy latają 24/7 bez bana :) Sam latam ponad 15h dziennie przez ponad miesiąc bez bana. 

Pixelbot nie ingeruje w gre jak packetboty - mała wykrywalność

Merkava zdecydowanie za bardzo ingeruje w grę [+ jeszcze trzeba zmieniać proxy] - wysoka wykrywalność.

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje ale wg mnie nie 100%, ponieważ fsbot lion tylko symuluje klikniecie myszka, wiec nie do końca wiesz w jaki sposób to robi i może to robic tak, ze wchodzi w kod gry a ty raczej sięo tym nie dowiesz bo wątpię żebywydawca o tym powiedzial

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolega pyta o to jak ustawić bota a ty mu obrzydzasz kłamstwami. Wiadomo z merkava to taki openstealth tylko że nowy. Chcesz to sobie lataj na 2 koncie SAMĄ merkavą zobaczymy czy bana nie złapiesz.

Co do tematu jak ustawiłem bota na npc normalnie bił.

NPC>Kill npc's zaznaczasz

i np. all normal zaznaczasz i klikasz na nim wybierajac sleep time (najlepiej to chyba 5)

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Mam problem ze zbieraniem boxow na fsbot. loguje na sie mape, wszystko ladnie, lata po calej mapie i zbiera niestety tylko co ktorąś skrzynke... 
wie ktos dlaczego tak jest? dlaczego nie zbiera wszystkich w poblizu tylko omija?

dodam ze latam golcem na 4-3 
w ship speed mam wpisane 350 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...