Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradztwo z zasilaczem.

Dawid717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy zasilacz antec vp500 będzie pasował do płyty głównej asus m4n78se oraz czy takowy posiada wtyczke 4pinową? Moja karta jest zasilana 4pinowym kablem.
Jeżeli nie będzie pasowała poprosiłbym od pomoc w wyborze zasilacza do 200zł.

Opublikowano

Będzie wszystko ok, poza tym pierwszy raz slysze, zeby karta miala zasilanie 4-pin.

Właśnie sprawdziłem i to jednak 6pin. Wybacz xD Całe życie w błędzie byłem ;___; Od zawsze mi to wyglądało na 4 pin

Opublikowano

za 200 zł najlepszy zasilacz to raczej vero l1 600W. niezależna regulacja napięc względem grupowej, jak w antecu i troszkę lepsze kondy. do tego lekko cichszy wentylator ogólnie. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

za 200 zł najlepszy zasilacz to raczej vero l1 600W. niezależna regulacja napięc względem grupowej, jak w antecu i troszkę lepsze kondy. do tego lekko cichszy wentylator ogólnie. 

Zakupiłem vero l1 600w jakoś z miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony. Bardzo cichy zasilacz :D W pewnym momencie musiałem się upewnić czy aby na pewno wentylator się kręci :D W porównaniu z moim poprzednikiem aka wybuchowym antecem jest z*********e. :D Dzięki za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...