Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informację na temat Mexortis.pl

xTrawQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy kojarzy ktoś taki serwer jak Mexortis.p i byłby wstanie mi powiedzieć co na nim było etc?. Jeśli tak to proszę o napisanie na pw

Opublikowano

Mexortis jeden z najlepszych serwerów easy/medium moim zdaniem :) Z tego co pamiętam:

- max lv oscylował gdzieś w granicach 160, ale nie było łatwo go wbić, sam zatrzymałem się przed 140. 

- w m1 występowały metki 70-105 z których leciały ulepy do eq, metale i perły (duże pereł :F)

- było 7/8 setów zbroi i 5/6 broni z czego perf był na ok. 135lv, skiny broni oczywiście te stare jak święty miecz, tasak, niebiański itp tak samo zbroi srebrny hwang, złoty, biały...

- Komnata smoka gdzie występowało kilka metków z dużą ilością hp, tak że w pt się je biło, drop to oczywiście ulepy/perły/metale

- Co najważniejsze nie było naje*ane ilością ulepów, na całym serwie występowało ich zaledwie kilkanaście

- Brak lvlowego limitu zmiany profesji

Jeśli coś sobie przypomnę to napiszę tu, ale serwer kozak, mile wspominany, długo na nim grałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...