Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest nie tak z dobieraniem teammatów na MM'y?

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy wy też borykacie się z pewnym problemem, a generalnie z dobieraniem przez tą cudowną grę jakiś pierdolonych idiotów?

Ja rozumiem, że nie zawsze można mieć lepszy team, ale k***a ja mam zawsze c*****y biorąc pod uwagę nawet to że KDA mam pozytywne jak i prawie zawsze otwieram.

A  to dotyczy w dużej mierze solo, bo gdy zagram z kolegą to nie jest tak tragicznie, pomimo, że też razem otwieramy tabele, a przecież nie jesteśmy najlepsi na świecie.

Więc dlaczego k***a jego w dupę mać ja potrafię ujebać pierwszych parę rund i jest  np. 5-0 a potem przegrywam 16-6, bo te zajebane szumowiny nic nie potrafią ugrać, a 

różnica pomiędzy miejscami w tabeli wynosi jebane 30 punktów.

Pozdrawiam, miłego dnia :)

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Nie przejmuj się. Ja dosłownie od miesiąca nie miałem innego teamu niż 4 rusków. Zawsze otwierałem i darłem na nich mordę, dostawałem tyle kicków, że aż ban na 7 dni poleciał.

No bo kto by się nie wkurwił mając ponad 30 killi do kilkunastu śmierci, gdy reszta teamu ma mniej fragów niż ty zgonów.

Opublikowano

Ja akurat mam tak:

Gram w 5 same supreme = daje nam orzełki/orzełki w sianie.

Gram sam solo LEM = rzuca mnie w supreme/globale + dobiera mi supreme/globale.

I wszystko było by fajnie gdyby nie to, że serwery to made in china i ping +50...

Ostatni raz niski ping miałem w 2k15.

Daruj sobie mmy lub graj raz na kilka dni kiedy masz forme i karasz.

Kup smurf konto i graj 4fun.

Opublikowano

tldr nie chce mi sie czytac twojego placzu

niech jakis mod wrzuci ten temat do kosza, bo bedzie on sluzyl jedynie do wylewania placzu, bezsens. Jezeli macie jakis problem z mmami to ich nie grajcie, proste

@Eryk

Opublikowano

Gram w 5 same supreme = daje nam orzełki/orzełki w sianie.

Gram sam solo LEM = rzuca mnie w supreme/globale + dobiera mi supreme/globale.

Bo któryś z was jest blisko spadnięcia, a ty blisko awansu i cię testuje na lepszych rangach.

Opublikowano

Ja mam aplikacje matchmaking picker server - calkowicie legalna, wybieram rejon w ktorym chce grac, np EU west. A granie solo wtedy jest super.

Opublikowano

Ja mam aplikacje matchmaking picker server - calkowicie legalna, wybieram rejon w ktorym chce grac, np EU west. A granie solo wtedy jest super.

Tylko ty wiesz, że to nie działa? xD

Opublikowano

kolega dostał za to vaca za ingerencje w pliki good luck :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

I tak gówno wam to da jak na west też są ruscy xD. Cały czas mnie z westem łączy i tak oni są tylko, że może mniej. Ale i tak idzie mieć na lajcie 4 ruskich xD.

Opublikowano

Hahhaha nie rozśmieszaj mnie chłopaczku. To nawet nie ingeruje w pliki gry tylko blokuje tylko adresy ip z danych regionów bo musisz mieć włączona zapore windows.

Działa bo sprawdzałem i 1 na 10 przypadków w moim team był rusek lub w przeciwnym

Twój kolega musiał mieć pecha albo być ciotą i instalować cheaty i okłamywać że nie ma

Opublikowano

Nie ma VAC za coś takiego xD. VAC jest za oszukiwanie i tyle. Kolega cię w c***a robi, czitował i nie chciał się przyznać : ).

Nie ogarniasz to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Ja mam to samo niestety :) rangi te same (MG2) a totalni idioci. 

Grając Pcw/faciet/challange z 5'kami lem+ szło mi bardzo dobrze, często kieruję a ranga NIE GRA. 

dziwi cie to ze na mg2 sa downy ?

Opublikowano

Ja mam to samo niestety :) rangi te same (MG2) a totalni idioci. 

Grając Pcw/faciet/challange z 5'kami lem+ szło mi bardzo dobrze, często kieruję a ranga NIE GRA. 

dziwi cie to ze na mg2 sa downy ?

nie tylko na mg sa "downy" lecz na każdej randze zdarzają sie debile. Ja gram na LEM'ach i ostatnio gralismy we 3 z kolegami i 2 ruskich odrazu zaczęło się darcie mordy gdy na początku powedziałem ( hello , siema ) i zaczeło sie " polska ***, ****** ,***** " nie da sie grać a nawet sie z nimi nie wyzywałem tylko odrazu mut. Mówie juz na samym początku ze pewnie przegramy. W pozniejszych rundach my gramy eko a typek ma 11k kasy i nawet pistoletu nie rzuci , strzela po swoich, a na koncu okazuje sie że suprim ( WTF?? jakim cudem )

Opublikowano

Jak to ingeruje w pliki gry to twój mózg nie ingeruje widocznie w twoje życie i go nie używasz :)

Co do tematu to polecam grać w 5.

Opublikowano

Z racji że jestem w c**j doświadczonym graczem cs'a (over 3k godzin, 4 globale na osobnych kontach w pewnym czasie) to postanowiłem się wypowiedzieć.

Jeżeli grasz na samej górze tabeli i przegrywasz to tak czy siak wbijesz wyzsza rangę, to tylko kwestia czasu.

Każdy ma inny dzień, a nawet po zmianie połówek potrafi zagrać gorzej.

Polacy to taki naród w grach, że od razu psuja klimat gry (w większości). Jak grają z kolegą to sobie z nim gadają o tym co im z skrzynek poleciało, co Grzesiu robił na dyskotece, kiedy inni zagraniczni gracze próbują jebnac clutcha na przykład.

Kiedy gość z drużyny gra c**jowo a ty drzesz mordę na niego że jest zjebany i boostowany to chłop nie zacznie grać lepiej. Tak samo jak po jednej rundzie zwyzywasz typa który 1v1 nie potrafił zabić w plecy to takiemu typkowi wejdzie to do psychiki i już jednego typa grającego masz mniej. Lepiej takie coś przemilczeć i powiedzieć że w następnej rundzie będzie lepiej. Działa to też w drugą stronę - jeżeli ktoś ciebie zwyzywasz to nie będziesz w stanie zagrać całego meczu tak dobrze jakby tego nie zrobił.

A najlepiej wpiszcie sobie w konsoli voice_enable 0 i tak grajcie, będzie wam się grało o wiele prosciej, a szczególnie na niższych rangach.

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...