Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OtherDrops Drop Nie Działa

kkkris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz zaczyna mi brakowac pomyslow co moze byc nie tak, teoretycznie jest dobrze wszystko i identycznie w danym momecie jak u mnie tylko ze u mnie dziala a u ciebie nie. Moze jakby sie na nowo zainstalowalo skript to by cos pomoglo, czyli wiesz wszytkie skrypty dac na pulput(albo gdzies indziej byle wygodnie by bylo) usunac wszystkie pliki(foldery od skriptow wszystkie) a pozniej uruchomic ponownie serwer(nie przeladowac). Jak sie pliki zaladuja to dac skrypty z powrotem do skripts.

i mozna usunac jeszcze linijke 37, a dokladniej:

add 1 to {wykopanystone.%player%}

Mozna jeszcze do zmiennych(variebles, czyli to na samej gorze) dodac jeszcze cos takiego:

{cobblestone.%player%} = true

nwm, moze u cb to pomoze tez, u mnie dziala bez tego, brak mi juz pomyslow co innego moglo sie zepsuc

Opublikowano

Juz zaczyna mi brakowac pomyslow co moze byc nie tak, teoretycznie jest dobrze wszystko i identycznie w danym momecie jak u mnie tylko ze u mnie dziala a u ciebie nie. Moze jakby sie na nowo zainstalowalo skript to by cos pomoglo, czyli wiesz wszytkie skrypty dac na pulput(albo gdzies indziej byle wygodnie by bylo) usunac wszystkie pliki(foldery od skriptow wszystkie) a pozniej uruchomic ponownie serwer(nie przeladowac). Jak sie pliki zaladuja to dac skrypty z powrotem do skripts.

i mozna usunac jeszcze linijke 37, a dokladniej:

add 1 to {wykopanystone.%player%}

Mozna jeszcze do zmiennych(variebles, czyli to na samej gorze) dodac jeszcze cos takiego:

{cobblestone.%player%} = true

nwm, moze u cb to pomoze tez, u mnie dziala bez tego, brak mi juz pomyslow co innego moglo sie zepsuc

Po usunięciu folderu Skript i SkQuery zrobiłem to co napisałeś ale nadal te same błędy występują.

Zrobiłem również to co napisałeś czyli , żeby usunąć linijkę 37 i dodać z tym {cobble... ale to również nie pomaga.

Na jakiej wersji posiadasz serwer i jaką dokładnie masz wersję Skript jak i SkQuery? Jak byś mógł podeślij linki do pobrania obu skryptów tych co masz ( tej samej wersji ).

Opublikowano

posiadam na 1.7.x serwer,  tutaj masz link do mojego skript oraz SkQuery oraz wstawilem tez ten moj dzialajacy drop z ta komenda

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...