Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z TeamSpeak3

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z TeamSpeak3, otóż gdy wejdę na jakiś kanał na teamspeak3 i próbuje gadać z kolegą to kolega mój mnie nie słyszy, wczesniej problem nie występował, było normalnie, a teraz mnie nie słychać, a jak wejdę np w Counter-Strike: Global Offensive i tam gadam to tam mnie słychać. Na Skype też mnie słychać lecz na TeamSpeaku nie, nie wiem jaki może być problem tego, proszę o pomoc :(

448af8ced075a.png

Opublikowano

Witam,

Mógłbyś mi wysłać twoją konfiguracje ustawień "Capture"?

Ps. A może twój kolega ma coś zepsute? Spróbuj wejść do kogoś na kanał i się zapytaj czy Cię słychać.

Opublikowano

Zmień sobie mikrofon w ts'ie. Może wykrywa Ci inny mikrofon niż używasz w cs'ie/skype.

Setting> Options> Capture > Capture Device. I tu zmieniasz mikrofon.

Opublikowano

W tryb przechwytywania masz jeszcze jakiś inny mikrofon ? Jeżeli tak to spróbuj zmienić.

Opublikowano

To może być cos z sterownikami teamspeaka to polecam ci odinstalować teamspeaka i zainstalować , może to pomoc, bo wszystko będzie od nowa . Jak to nie pomoże to odpowiedz na moje pytanie, czy tak miałeś, jak już pobrałeś teamspeaka?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@CycekTeam , Tak miałem tak jak już pobrałem, wcześniej było wszystko ok, tylko teraz się coś SPIERDO****.

@artur8889 , Tak sprawdzałem, kolega mnie nie słyszał.

@Minik07 , Nie kanał jest wporzątku, bo mój kolega normalnie gada i ja go słyszę, w Ustawieniach jest mikrofon i wykrywa lecz nie słychać, a na skype słychać normalnie.

448af8ced075a.png

Opublikowano

@CycekTeam , Tak miałem tak jak już pobrałem, wcześniej było wszystko ok, tylko teraz się coś SPIERDO****.

@artur8889 , Tak sprawdzałem, kolega mnie nie słyszał.

@Minik07 , Nie kanał jest wporzątku, bo mój kolega normalnie gada i ja go słyszę, w Ustawieniach jest mikrofon i wykrywa lecz nie słychać, a na skype słychać normalnie.

Sprawdz czy cię inni słyszą bo jest to nie możliwe albo on cię robi tak brzydko mówiąc w ciula przyzwoitego albo masz coś nie tak z programem ts3 jak inni nie będą cię mogli słyszeć zrób all reinstal ts3 odinstaluj program i wszystkie foldery z nim związane usuń również te znajdujące się w %appdata% -> Roaming  usuń również klucz z rejestu systemu. 

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...