Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BungoTs.eu

Misiegg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje

Sloty :: 32

Licencja :: Wkrótce

IP :: bungots.eu

Strona WWW :: Wkrótce

Co możemy Ci zaoferować?

Miła atmosfera

Dopracowny serwer

Automatyczna Rejestracja

Ponad 100 rang do wyboru

Darmowe kanały prywatne oraz VIP

Jesteśmy otwarci na wszelkie współprace

Kulturalna administracja

Wysokiej klasy zabezpieczenia przed atakami DDoS

Boty

MusicBoty

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Prezentacja - Tragedia.

32 sloty to troche za mało żeby otwierać serwer ;/, trzeba było zakupic licencje i wtedy zrobic reklame na mpcforum.

Nie ponad 100 rang tylko ponad 50.

Po wejsciu na Strefe Rejestracji moge sobie nadac 2 rangi weryfikacyjne. ( Zapewne masz ABOT lub AVNBOT )

Można swobodnie chodzić po całym TeamSpeaku ;) wraz z kanałami Administracji itp.

W każdym miejscu można robić Kanały.

Więcej nie ma co pisac serwer jest niedopracowany.

Pozdrawiam ^^

67pojo.png

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy nie mają odłożonej kwoty pieniężnej na projekt i stawiają byle co 'by było'.

Nie ma pomysłu na projekt, nie ma przeznaczonej kwoty pieniężnej, nie ma oprawy graficznej ale prezentacja jest.

Śmieszy mnie to, że wstawiacie jakieś prezentacje, które tak naprawdę nie mają prawa bytu - może gdyby serwer był jakiś "wow" to ta oprawa graficzna nie byłaby potrzebna ale to jest bez sensu, że reklamujecie serwer, który ma 32 sloty. Wystarczy, że wejdzie jakaś większa gildia mc / metin i już nie ma slotów nawet dla Administracji. 

Nie polecam. 

Opublikowano

Mam takie nieodzowne wrażenie, że autor zwyczajnie skopiował prezentację mojego ts'a i tylko wywalił to co nie pasowało, nawet nie zadał sobie tyle trudu żeby chociaż zmienić kolejność.

Tak poza tym no to faktycznie prezentacja trochę przekłamana, bo rang to na pewno 100 nie ma. Brak licencji również psuje poniekąd ogólny wygląd.

Opublikowano

Świat schodzi na psy jak można robić serwer publiczny z 32 slotami przecież tu nawet pół co ja gadam 1/4 większej gildi by się nie zamieściła a co dopiero administracja music boty itd itd.

Serwer po prostu dno zamiast stawiać takie g****o polecam zebrać hajs na AAL bądź NPL i wystartować z porządnym i dopracowanym serwerem a nie badziewiem które tylko marnuje zasoby i miejsce na dysku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gorąco nie polecam serwera a tym bardziej jego właściciela!!! To jest jakaś masakra. Niby wszystko na legalu a kręci jak nie wiem. Misiegg jako Spr!te prowadzi forum i ts. Ts kanały i pexy to jedno wielkie gówno, naprawdę :) Napisałem z drugiego GG w celu sprawdzenia i dalej to samo. Wcześniej prowadził fornet gaming i nie chce się do tego przyznać.. Gorzej być nie mogło ;_;

Opublikowano

Mam takie nieodzowne wrażenie, że autor zwyczajnie skopiował prezentację mojego ts'a i tylko wywalił to co nie pasowało, nawet nie zadał sobie tyle trudu żeby chociaż zmienić kolejność.

Tak poza tym no to faktycznie prezentacja trochę przekłamana, bo rang to na pewno 100 nie ma. Brak licencji również psuje poniekąd ogólny wygląd.

Wow! Aż taką słabą prezentację ludzie kopiują?!

Osobiście nie polecam serwera ze względu iż jest niedopracowany.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...