Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nóż 125/130€

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie znacie ładne noże za 125/130€ ? Aktualnie posiadam Karambit | Leśny DDPAT MW, który chodzi aktualnie za 120€ ale czasami powyżej i się zastanawiam jakie są jeszcze ładne noże za tą cenę, ponieważ lubię karambity, ale no jak wiecie DDPAT jakoś mi nie przemawia i się zastanawiam nad innymi nożami, które są w podobnej cenie. Zastanawiam się nad jakimś motylkiem w tej cenie. Albo może jakiś inny karambit, ładniejszy w tej cenie?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

karambit rust coat BS, motylek blue steel. lepszego karambita w tej cenie nie znajdziesz :0

edit. wedlug mnie najrozsądniejszą opcją w tej cenie byłby m9 damascus steel

Opublikowano

Moje propozycje to:

- Karambit Siatka safari lekko używany;

- Nóż motylkowy Niebieska stal lekko używany;

- Nóż bowie Śniedź lekko używany (według mnie najlepsza opcja). ;)

Opublikowano

To nie wiem, jakbyś dorzucił z 20$ czy tam 20 pare to byś miał motylka rzez FT, zaje... kosa sam mam taką tylko że w wersji MW.

a jak cie nie stać to ewentualnie flip doppler p2/p4

Opublikowano

Dorzucać kasy nie chcę, ciężko wytradować za Rust Coat. Dlatego myślę, że chyba sobie zostawie, tylko nie podoba mi się za bardzo mój pattern, bo skin ładny ale mój taki jakiś zbyt zielony i jasny

Opublikowano

W tej cenie spokojnie dostaniesz Falchiona Fade/Slaughter FN  ewentualnie Huntsmana Slaughter MW. 

Jeśli nie lubisz modeli w/w noży to M9 Stained MW ładnie się prezentuje, Butterfly Night FN / Blue Steel MW. Do wyboru do koloru ;p

Opublikowano

Tak tylko moj noz jest warty 125€ a sellac na rynku go nie chce. A wymieniac na tansze noze tez nie chce. Nl chyba ze ktos cos dołoży ale ciężko cos takiego znalezc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...