Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja, przyznaje mocno mnie zachęciła do gry, lecz widzę tutaj kilka małych błędów :]

Tryb Serwera: Rozpisałeś się nieźle, ale nadal nie wiem co to za tryb (zgaduję, że hardcore po stronie i grupie FB)

Gildie: Czy będą, jeżeli to akurat będzie Hardcore ;)

Inny content:

Strona WWW: Chyba nie działa

TS: Nie wiemy jaki jest :/

Pytania:

Czy macie w planach stworzenie forum?

Jak jesteście nastawieni na dodatki za pomocą sms/paypal itp. w sensie czy również macie w planach zrobienie itemshop'u?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Pamiętam was z czasu YTCORE, był to naprawde fajny serwer.

Czekałem długo na start serwera i jest, tylko że jestem zawiedziony z 2 powodów:

1 - Obiecywana była paczka blazingpack, na każdych edycjach gdzie była paczka blazingpack było ok .. po co się męczyć z cheterami?

2 - Start serwera.. piątek w wakacje to nie dobry termin na start DUŻEGO serwera, ponieważ piątek to dzień imprez i innych rzeczy.. Więc nie każdy będzie.. Najlepiej w Poniedziałek

Fajnie by było jakbyście przemyśleli to :)

Opublikowano

Prezentacja, przyznaje mocno mnie zachęciła do gry, lecz widzę tutaj kilka małych błędów :]

Tryb Serwera: Rozpisałeś się nieźle, ale nadal nie wiem co to za tryb (zgaduję, że hardcore po stronie i grupie FB)

Gildie: Czy będą, jeżeli to akurat będzie Hardcore ;)

Inny content:

Strona WWW: Chyba nie działa

TS: Nie wiemy jaki jest :/

Pytania:

Czy macie w planach stworzenie forum?

Jak jesteście nastawieni na dodatki za pomocą sms/paypal itp. w sensie czy również macie w planach zrobienie itemshop'u?

1. Tak mamy w planach zrobić forum..

2. Itemshop jest w trakcie tworzenia obecnie wygląda on tak: http://screenshot.sh/m7ueJr3jmNdOw

ts: trihc.pl > Obecnie w trakcie tworzenia 

Będzie to medium hc nie aż taki ciężki jak hardcore i nie aż taki prosty :)

Czekałem długo na start serwera i jest, tylko że jestem zawiedziony z 2 powodów:

1 - Obiecywana była paczka blazingpack, na każdych edycjach gdzie była paczka blazingpack było ok .. po co się męczyć z cheterami?

2 - Start serwera.. piątek w wakacje to nie dobry termin na start DUŻEGO serwera, ponieważ piątek to dzień imprez i innych rzeczy.. Więc nie każdy będzie.. Najlepiej w Poniedziałek

Co do paczki i propozycji z zmianą terminu startu pomyślimy jeszcze nad tym :) Dziękujemy za propozycje :)

//

Opublikowano

Jednak będzie paczka :) 

//

Opublikowano

No to się ciesze a jeszcze bardziej się ucieszymy gdy start będzie później bo jednak 2 dni na przygotowanie to za mało, mogliście dać wcześniej info mało ekip się wyrobi i wgl w piątek startują inne wieksze serwery a nastepny piątek czysto :)

Opublikowano

No to się ciesze a jeszcze bardziej się ucieszymy gdy start będzie później bo jednak 2 dni na przygotowanie to za mało, mogliście dać wcześniej info mało ekip się wyrobi i wgl w piątek startują inne wieksze serwery a nastepny piątek czysto :)

Mówi się trudno. Te serwery, które startują są dla trzepania korzyści materialnych z graczy, my nie wrzucamy itemów za 30 złotych które ułatwiają rozgrywkę do stopnia full easy. Jeżeli ktoś będzie chciał pograć na prawdziwym serwerze, zagra u nas.

//

Opublikowano

o kur zmieniliscie nazwe na Paczki wbijam!!!

Widać, że ktoś nie potrafi czytać :) Zostały one również zbilansowane tak aby na te najlepsze przedmioty było po kilka % :) Oprócz tego jest kilka nowości o których nie chcemy pisać,a by gracze odkryli to sami na serwerze :)

Prezentacja przykuwa uwagę, podoba mi się :)

Na pewno wpadnę z ekipą :)

Pozdrawiam.

Dziękujemy ;)

//

Opublikowano

na tyle tekstu brakuje screenów, aż za dużo napisane. Jeśli dodał byś co kawałek screeny o wiele lepiej by to wyglądało + to białe tło tak średnio pasuje no ale niech będzie :v

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

na tyle tekstu brakuje screenów, aż za dużo napisane. Jeśli dodał byś co kawałek screeny o wiele lepiej by to wyglądało + to białe tło tak średnio pasuje no ale niech będzie :v

Szczerze? Nie wiem czy kiedyś tworzyłaś serwer, czy na jakimś grałaś. Prezentacja polega na ukazaniu graczu z czym i na czym gra. Ciekawość to pierwszy stopień do piekła dlatego nie daliśmy screenów z serwera. Cała prezentacja ma polegać na prezentacji jak sama nazwa mówi ale bez przesady. Dużo napisane - lepiej opisać serwer niż wy*** 20 tysięcy screenów które są gówno warte. Dzięki za opinie.

Pozdrawiam,

K.

//

Opublikowano

Widzę również słowa, które przykuwają moją uwagę "Dwunastogodzinnej pomocy na TS i serwerze" oraz "Kompetentna do pełnienia swoich ról".

Hmm, jeżeli mogę zadać kilka pytań:

Czy ta pomoc czasowa, którą przewidujecie (bo nie jest to gwarantowana pomoc), czym jest związana?

Do elementu "Kompetentna do pełnienia swoich ról":

Jaki jest przedział wiekowy administracji (nie typuje jednego lecz całą grupę :])?

Jaki wkład, zadowolenie z powierzonej rangi oraz pracowitość wkładają w swoje pozycje (zadowolenie z powierzonej rangi, wpływa na kontakt, oraz jakość pomocy graczom)?

NPPr

Opublikowano

Widzę również słowa, które przykuwają moją uwagę "Dwunastogodzinnej pomocy na TS i serwerze" oraz "Kompetentna do pełnienia swoich ról".

Hmm, jeżeli mogę zadać kilka pytań:

Czy ta pomoc czasowa, którą przewidujecie (bo nie jest to gwarantowana pomoc), czym jest związana?

Do elementu "Kompetentna do pełnienia swoich ról":

Jaki jest przedział wiekowy administracji (nie typuje jednego lecz całą grupę :])?

Jaki wkład, zadowolenie z powierzonej rangi oraz pracowitość wkładają w swoje pozycje (zadowolenie z powierzonej rangi, wpływa na kontakt, oraz jakość pomocy graczom)?

Pomoc jest dwunastogodzinna od godziny 10 do 22 i obejmuje wszystkie pytania odnośnie serwera jak i paczki czy problemów z minecraftem.

Przedział ogólny administracji jest 17-21 z czego jedna osoba ma 14 lat ale "ogarnia" bardziej niż niektórzy administratorzy z innych serwerów.

Każdy administrator ma przytoczone role daje przykład: 

Kirakun89 - Reklamy, spawny, budowanie.

cpks [Adam] - Programistyka

Epickyy, Zairox - Teamspeak 

Wszyscy mają podzielone role zgodnie z ich umiejętnościami. Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam,

K

//

Opublikowano

No ok, to na tyle co chciałem tak w szczególności wiedzieć, w razie jakbym miał więcej pytań lub po prostu bym musiał pogadać to już raczej prywatnie na forum ;)

Ale liczę, że zrobicie dobrą robotę i ogarniecie 

NPPr

Opublikowano

Bardzo ładnie i estetycznie wykonana prezentacja, aż kusi do zagrania :) Polecam.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...