Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kosztuje Minecraft, i metody płatności!

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do bardziej rozeznanych w temacie. A więc, na stronie minecraft.net piszę "Kup minecraft za 100zł" i nie wiem czy on kosztuje równo stówkę, czy jest to w jakiś sposób zaokrąglone. Kiedyś był chyba za 90 zł. Pytam ponieważ chciałem kupić za pomocą PaySafeCard, i zastanawiam się ile wyniesie prowizja. Czy muszę kupić PSC za 100 zł czy tak żeby miał 110? 

Cześć...

Opublikowano

Na stronie transakcji będzie widoczna kwota, jaką musisz zapłacić (aktualnie jest chyba jakiś problem z tą metodą płatności).

Opublikowano

A jaki to problem? Chwilowy czy jakiś dłuższy?

Tego nie wiem. Przy przejściu do strony finalizacji transakcji pojawia się błąd (przynajmniej u mnie), wygląda na to na odpowiedź na zapytanie SQL.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPolskiWisnia

Wersja Minecraft na windows 10 to trochę coś innego, to się czymś tam różni. Ja chcę zwykłego mc, poza tym nie korzystam z Win10. W sklepie microsoft też jest za ok 50 zł

EDIT:

@Velta

@Skajled

Przed chwilą sprawdziłem czy już działa, i udało się. Prawdopodobnie był to chwilowy błąd, bo znalazłem w internecie na jakimś włoskim forum (tak nie znam włoskiego) że gościu miał dziś to samo, plus kilka osób z polski. 

Dzięki za pomoc! 

Close!

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...