Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MarutionMT2

NenSto12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać xdddddddddddddddddd

czysty divineworld bez zmian 

nie polecam

Pisze że reaktywacja Eruris, więc co ma być zmienione facet? Czekam na start chętnie pykne. 

bugiiiiiiiiiiii

błędyyyyyyy

ten serwer to smiech 

czekam na start

Aby spać do waszego poziomu idiotyzmu nie wiem z jakiej wysokości bym k***a musiał skakać

reaktywacja eruris a pliki divine i nic w nich nie zmienione to nie wiem czy eruris

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam

Pisze że reaktywacja Eruris, więc co ma być zmienione facet? Czekam na start chętnie pykne. 

bugiiiiiiiiiiii

błędyyyyyyy

ten serwer to smiech 

czekam na start

Przeczytaj pierwszą kartę co napisałeś a teraz nagle czekasz na start.

Opublikowano

nie polecam

bugiiiiiiiiiiii

błędyyyyyyy

ten serwer to smiech 

czekam na start

Aby spać do waszego poziomu idiotyzmu nie wiem z jakiej wysokości bym k***a musiał skakać

reaktywacja eruris a pliki divine i nic w nich nie zmienione to nie wiem czy eruris

Poddaje się exety ;d spać do poziomu? mm ok, dobra ten fakt pomińmy. A ty wogóle wiesz jak wyglądał eruris? Pierdolisz od rzeczy facet. 

Opublikowano

nie polecam

Pliki Erurisa nie są udostępnione.

Wbij do pierka tp i nawet tam pisze 'DivineWolrd Team' XDDDDDDDDD

A co kolego cię to obchodzi jaki silnik gry jest dziwne ci questy  : )

Nie polecam serwera z prostych powodów :

1. Gotowe pliki divineworld (stare) bez edycji

2. Niedoświadczona administracja (piorun prosil kolegow o pomoc postawieniu serwera)

3. Wszystkie bugi z divine dzialaja

4. Darmowa prezentacja

5. http://scr.hu/0wtwl/xv1fn ss mówi sam za siebie jak wysoki mają poziom Administratorzy.

@lewus123 @esej zamknijcie to bo to jest kotlet v50

1 . Gotowe pliki "stare" tak stare bo mają przypominać stary klimat przeczytaj prezentacje.

2 . Niedoświadczona administracja dobrze ze wy macie ogarniętą administracje na Cortiumie.

3 . Wejdź na serwer i pokaz buga pseudo ytuberze.

4 . Darmowa prezentacja udostępniona "tak można używać" tylko ze innemu grafikowi tez zapłaciliśmy i to nie twoja sprawa bo LuA udostępnił.

5 . Zbadaj element zawsze spoko :)

6 . Nie udzielaj sie w tym temacie jak masz spamić i jak serwer cie nie interesuje bo inni jak będą chcieli grać o i tak będą.

Dziękuje za wypowiedzenie się w zapowiedzi.

Zbadaj element tak nisko upadłeś, żeby na fanpage wyzywac, a na mpc pisac, że to jest zbadaj element?

dobrze pokaże ci na serwerze jak się ch sypią :)

Napisałem dziękuje za wypowiedzenie się w temacie.

Że what k***a ? xD

o silnik nie pytałem. a ta druga część questa to co? xDDDD

nie polecam

Pliki Erurisa nie są udostępnione.

Wbij do pierka tp i nawet tam pisze 'DivineWorld Team' XDDDDDDDDD

Cortium ma się dobrze więc spierdalaj napinaczu.

Bugi poprawione? ;)

L&A *

Ty do mnie z morda? Ts chodź. 

Ja do ciebie z mordą ? wydaje ci się.

Opublikowano

Trzech Ludzi z Cortiuma ;) Którzy Pisza głupoty a sami serwera nie mogą zrobić i maja teraz ból dupy ;) tak gadacie Pliki divine . a sam chciałeś robić ten projekt ;) Więc szkodą gadać co piszesz za sztaple ;) 

Opublikowano

nie polecam

bugiiiiiiiiiiii

błędyyyyyyy

ten serwer to smiech 

czekam na start

Przeczytaj pierwszą kartę co napisałeś a teraz nagle czekasz na start.

...

Myślisz że będę na tym grał ?

Nie w tym sensie czekam na start :v

I kiedy ten start ? dokładnie ?

Opublikowano

Trzech Ludzi z Cortiuma ;) Którzy Pisza głupoty a sami serwera nie mogą zrobić i maja teraz ból dupy ;) tak gadacie Pliki divine . a sam chciałeś robić ten projekt ;) Więc szkodą gadać co piszesz za sztaple ;)

Co ty człowieku pierdolisz. zrobić pliki byle jak a zrobić pliki DOBRZE to jednak jest różnica, poza tym MY odbugowywaliśmy te pliki więc znamy WIĘKSZOŚĆ jak nie WSZYSTKIE bugi na tym serwerze.

Opublikowano

Szampańska zabawa każdy się bawi dobrze. Ja też się pobawię i kilka % poleci. Miłej zabawy jak chcecie dalej na konto uzyskac %%% :).

Perserga co do Twojej wypowiedzi na temat zamknięcia prezentacji. Nie zamknę jej, bo nie mam powodów.

@ Zapomniałem Perserga. Kto miał bugi na baronce, że kilka razy można było ją robić? Kto na pierwszej odsłonie zrobił tak, że każda załozona postac miala free is'a? Kto nie potrafił zabezpieczyć serwera przed haxami jak to już mówiłeś na TS gdy byłem u Was? Wypowiadasz się na temat innych serwerów, jakie to bugi mają, sam po starcie zaliczyłeś wtope i gracze odeszli. Nie mam zamiaru tutaj nikogo faworyzować, ani wytykać komuś błędów, lecz to co robisz jest śmieszne...

Opublikowano

Hmm osobiście to po prezentacji nie wybrałbym tego serwera wolałbym normalnego Divine który stoi :) Stawianie serwera drugi raz który już istnieje ? wtf ? do kosza z tym . Moglibyście jak juz to reworka GladoR zrobić xD

Opublikowano

@lewus123 mimo moich wpadek serwer stoi stabilnie i ma dobrą liczbe online, więc sie nie drzyj się :)

Poprostu mówie jak jest, ja chociaż umiałem się przyznać na jakich plikach robiłem i dalej robie ;)

Dobra liczba online to 200? Z*******e masz wymagania. 

Opublikowano

Hmm osobiście to po prezentacji nie wybrałbym tego serwera wolałbym normalnego Divine który stoi :) Stawianie serwera drugi raz który już istnieje ? wtf ? do kosza z tym . Moglibyście jak juz to reworka GladoR zrobić xD

Masz napisane w prezentacji stary dobry klasyk 'Eruris' nie --> divine world jest mocno edytowany, 

eruris nie jest na source eruris ma przypominać dobre starsze lata ci co grali to wiedzą.

Opublikowano

@Pekuei Nie liż dupy administracji u mnie na serwerze nie dostałeś eq, to pora lizać dupe innym serwerom?

@UFOKosmita najlepiej postawić serwer na gotowych plikach i mówić, że to jest taki serwer xD

Dzieciaczku ty nawet nigdy serwera swojego nie miales, nawet na hamachi :v

Cortium jest Lajka, kazdy o tym wie, a to ze lizales mu dupe to wzial cie do teamu. Jestes marna 'reklama' o ile mozna cie tak nazwac. Nie wiem czy juz przeszedles mutacje, czy jeszcze nie, pewnie nie, gowniarzu.

Co do serwera:

Jezeli bedzie zainteresowanie ze str teamu postoi wiecej niz miesiac, jezeli nie padnie po tygodniu.

Neutral

Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby WH na ten serwer chętnie podeślę. Pozostał mi jakiś z 2012 roku z Diamonda.

A klienty się różnią po szybkim rzucie oka tylko proto i tym że tutaj jest zbugowany interface.

@Edit

Co do WH działa tylko gdy znajdujemy się na koniku, jeśli administracja chciałaby Was zablokować schodzicie z konika i bijecie normalnie!

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby WH na ten serwer chętnie podeślę. Pozostał mi jakiś z 2012 roku z Diamonda.

A klienty się różnią po szybkim rzucie oka tylko proto i tym że tutaj jest zbugowany interface.

@Edit

Co do WH działa tylko gdy znajdujemy się na koniku, jeśli administracja chciałaby Was zablokować schodzicie z konika i bijecie normalnie!

A co mamy płakać że WH podeślesz ? na każdym serwie działa.

Opublikowano

@Edit

A co mamy płakać że WH podeślesz ? na każdym serwie działa.

Nie na każdym. 

Opublikowano

@AvandiaMetin2

Dla nich na każdym.

Żyją czasami game 2089. Poza tym ten serwer to pliki z neta ze zmienionymi portami i ip.

Typowy serwer pod kasę, a i nie róbcie ludzi w chu*a że te pliki macie nie wiadomo skąd bo to te które udostępnił Amadeusz na MPC lub jakaś ich starsza wersja z nieznanych źródeł.

Nie pokusiliście się nawet o zmiany w kliencie. Nie zrobiliście praktycznie nic.

@jurals

Arr. Nie ma problemu. :3

dCrwk2h.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...