Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Main konto a ban bot chara

stangolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Czy jeżeli będę bocił na 1 koncie bot charka a na drugim koncie grał kompletnie bez bota na flash clience jest możliwość żeby mi zdelejtowali konto na którym nie używam bota? Nawet jak itemy będę przekładał po ziemi?

Opublikowano

Powiem tak, wczoraj były massbany a ja na żadnym koncie nie dostałem deleta mimo tego, że ciągle mam czerwoną staminę i reportowali. Kasę wysyłam bankiem a itemki parcelem. Teraz to chyba trzeba mieć farta :D

Opublikowano

Miałem okazje miec oddzielne bot i nie bot konto. Bana wyłapałem tylko na to z TA, stare dobre czasy :')

Opublikowano

Z tego co wiem to Ta był jednym z najbardziej wykrywalnych botów także up nie wnosi zbytnio nic do tematu.

Jak chcesz zmniejszyć szanse delete to rzucaj itemy na ziemie z noob konta i podnoś mainem, i wtedy powinno być ok.

Opublikowano

Z tego co wiem to Ta był jednym z najbardziej wykrywalnych botów także up nie wnosi zbytnio nic do tematu.

Jak chcesz zmniejszyć szanse delete to rzucaj itemy na ziemie z noob konta i podnoś mainem, i wtedy powinno być ok.

Czytanie ze zrozumieniem ominęło pana w szkole, nabijanie postów widzę. W ramach wyjaśnienia, autor pytał, czy jeżeli na jednym koncie ma bota, a na drugim nie, to ważniejsze (główne) również może dostać bana. Teraz panie genialny, zinterpretuj to, czym chciałeś zabłysnąć. Skoro TA jest znacznie bardziej wykrywanym botem, a nie ingerowało to w karę na kilku kontach, odpowiedz powinna by kojąca i pomocna autorowi, oczywiście - moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...