Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung galaxy a5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam telefon juz prawie rok ani razu go nie zmoczylem nie jest rozbity malo razy mi upada moze 30 razy przez rok mi upadl mam etui i szklo hartowane a i tak cos mi sie w nim zepsulo :/ w godzine naladowalem z wylaczonym telefonem 36% jakis tydzien/2 pamietam ze po godzinie widzialem 100% czym to moze byc spowodowane na pewno to nie przez ladowarke poniewaz probowalem przez 2 i tak samo wolno ladowalo tak samo szybciej sie wyczerpuje starcza mi na 2godziny grania w pokemon go co chyba jest slabym wynikiem :/ bo nawet iphone wytrzymuja 3/4 godziny a podobno to one maja ta slaba strone w baterii.

Opublikowano

Może bym Ci coś doradził, gdybym zrozumiał to, co napisałeś. Napisz to jeszcze raz używając przecinków i kropek. Aż tak mi się nie chce wczytywać w tą paplaninę...

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Sprawdź, czy nie masz baterii spuchniętej, zainstaluj również "Galaxy Charging" i sprawdź, z jaką mocą ładuje Ci telefon

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

@Katalizator3

Z*******a rada :D

A5 niema wymiennej baterii. Aby to zrobić trzeba zdjąć LCD, który jest przyklejony. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jest Samsung :)

Każdy Samsung który nie jest Galaxy S4+ zdycha po roku maks dwóch 

Moja s3 trzyma już 4 lata bez żadnego formata. Faktycznie, rok xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...