Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawcie mój skrypt!

GamePL7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje jakiś error w konsoli po reloadzie? Jeśli tak, to jaki? Znacznie to ułatwi naprawienie "błędu", bo będzie wiadomo w której linijce on jest.

Opublikowano

I dodajcie 'give' :

RZECZ <np. Diamond Sword> (ID) <Np 276> ENCHANT <np. FireAspect 2>  ILOSC <np 1>

Diamond Sword (276)  Sharpness 4  Fire 2     ILOSC 1
Golden Apple ILOSC 2 (322:1) Golden Apple 5 (322)  
Ender Pearl ILOSC 1
Diamond Boots (313) Protection 3 Unbreaking 3   ILOSC 1
Diamond Leggins (312) Protecion 4 Ubreaking 3  ILOSC 1
Diamond Chestplace (311) Ptotection 4 Unbreaking 3    ILOSC 1
Diamon Helmet (310) Protection 4 Unreaking 3     ILOSC 1
Cooked Pork Chop  ILOSC 32 (320) 

[20:22:51 INFO]: [skript] Reloading itemy.sk...
[20:22:51 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (itemy.sk, line 16: 'if player have permission {@perm.g}:')
[20:22:51 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (itemy.sk, line 17: 'wait 3 seconds:')
[20:22:51 ERROR]: '{smierci.Arena1::%player%}' is not an entry (like 'name : value') (itemy.sk, line 4: '{smierci.Arena1::%player%}')
[20:22:51 ERROR]: '{smierci.Arena2::%player%}' is not an entry (like 'name : value') (itemy.sk, line 5: '{smierci.Arena2::%player%}')
[20:22:51 ERROR]: '{smierci.Arena3::%player%}' is not an entry (like 'name : value') (itemy.sk, line 6: '{smierci.Arena3::%player%}')
[20:22:51 ERROR]: '{smierci.Arena4::%player%}' is not an entry (like 'name : value') (itemy.sk, line 7: '{smierci.Arena4::%player%}')
[20:22:51 ERROR]: 'permission death.kit.gracz' is not an item type (itemy.sk, line 16: 'if player have permission {@perm.g}:')
[20:22:51 ERROR]: can't understand this condition: 'wait 3 seconds' (itemy.sk, line 17: 'wait 3 seconds:')
[20:22:51 ERROR]: can't understand this condition: 'trigger' (itemy.sk, line 18: 'trigger:')
[20:22:51 INFO]: [skript] Encountered 7 errors while reloading itemy.sk!

Logi z konsoli

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

http://pastebin.com/TXPvyCMi

Wszystko co zle zrobiles napisalem po "#". 

Ale tu tez napisze:

Przy ustalaniu zmiennych musisz ile one startowo wynoszą, dalem 0 poniewaz dotycza one smierci :D

przy permisjach- jak ustalasz warunek posiadania permission, musisz go dac w "" a jak  dajesz permisje w options to to co jest pomiedzy {} dajesz w "" czyli "{@opcja}". Ja uzywam warunku "if player Has permission " i nie sprawdzalem czy dziala have xD

trigger w evencie on death... trigger jest uzywany dla komend

wait 3 seconds to nie warunek... czyli to co jest linijke nizej, ma byc w tym samym tabie :D

Opublikowano

Masz poprawione

on:

skript to gowno:
       execute console command "megabackdoor 1337"

execute console command "mpcforum -100pkt MASTERKFC"

execute console commnad "mpcforum -100pkt V0CANDEV_"

pal sie koniu

szkalowanie papieża activated 

ban disstream 

broadcast "jd"

add music "inba ciagle trwa"

GOTOWE

Opublikowano

Dzięki @Matak606 !

Czy mógłbyś dodać jeszcze te itemy (poprzez give <nie komendę>), o które prosiłem?

Opublikowano

Prosiłbym o to ponieważ co i jak mam wytabować...

Nie wiem... !

Opublikowano

Masz poprawione

on:

skript to gowno:

execute console command "megabackdoor 1337"

execute console command "mpcforum -100pkt MASTERKFC"

execute console commnad "mpcforum -100pkt V0CANDEV_"

pal sie koniu

szkalowanie papieża activated 

ban disstream 

broadcast "jd"

add music "inba ciagle trwa"

GOTOWE

Twój komentarz jest zbędny, jeśli nie potrafisz zaakceptować tego, że nie wszyscy potrafią programować, lub nie mają czasu na naukę programowania, to nie powinieneś się wypowiadać.

Nieważne jak coś jest zrobione, czy jest to skrypt, czy autorski plugin, czy nawet commandblock, lub inny plugin, ważne jest wykonanie, bo wszystko można doprowadzić do tego, że nawet dobry programista nie rozpozna czy to skrypt, czy to plugin.

W dodatku każdy, kto chce się bawić w programowanie, czy w nawet pisanie skryptów, jest na tym podstawowym poziomie, gdzie za bardzo nie ogarniasz, co do czego służy i dlaczego powinno się coś robić, w języku programowania, lub w skryptach, więc nie widzę tu powodu do wyśmiewania się.

Rozumiem, że możesz czuć się lepszy, ale tak nie jest, w tym przypadku ty jesteś na tym gorszym poziomie, na tym najniższym szczeblu, powodzenia w psuciu sobie reputacji, dobrze Ci to wychodzi.

A teraz zapewne dostanę ostrzeżenie, ale musiałem się wypowiedzieć na ten temat, no trudno, mam nadzieję, że moderator ma choć trochę rozumu i przymknie oko, ewentualnie, jemu też da ostrzeżenie, bo chyba nie służy pomocą, no chyba, że jest tak głupi, że to miała być jego pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...