Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Przy Którym Można Robić Inne Rzeczy Na Komputerze

Miwako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłam ciekawego bota na... ruskim blogu;p

możesz ustawić przy jakim procencie many i pz ma siadać i czy ma używać przekąsek i eliksirów

może podnosić przedmioty

kilka ustawień standardowych do różnych kary SP (nie próbowałam)

możesz ustawić częstotliwość używania skillów

możesz wykorzystać więcej Slotów i ustawić z jaką częstotliwością mają być wykorzystywane przez bota np minki lub inne skille

http://mymindspam.blogspot.com/2009/11/realnosmate-nostale-bot-nostale.html

tu jest skan pobranego pliku

http://www.virustotal.com/pl/analisis/323d6e09aae331825103aa85199d28d017fbe13d47266e8f359e8e5914f456c6-1272835517

1 program wykrył coś niewłaściwego ale może to wynikać z błędnego odczytu pliku, bo reszta pokazuje że wszystko ok

a tu link do pobrania

http://a.jib.ru/bots/RealNosMate/RealNosMate_1.3_RU.rar

aby wszystko działało ustaw odpowiednią rozdzielczość

nos1.gif

i kliknij na zielony pasek żeby nie było widać na nim cyfr

nos2.gif

-W panelu skrót

Slot 3 - skill

Slot 4 - slikk2

Slot 9 - Mikstura przywrócenia MP

Slot 0 - eliksir przywrócenia HP

Slot 8 - żywności do stosowania w czasie przerwy

-Hotkeys

[Alt + Delete] - uruchomienia lub ponownego uruchomienia bota (np. wtedy, gdy zmieniono ustawienia)

[Alt + INSERT] - pauza

[Alt + Home] - Konfiguracja

[end] Alt + - wyjście

Możesz robić coś innego na komputerze ale nie zasłaniaj paska pż i pm tak jak na obrazku poniżej

http://3.bp.blogspot.com/_cZcn50MVroo/S0agPtXoBAI/AAAAAAAAAHA/fEAqImyNTz0/s1600-h/window.gif

window.gif

Instrukcja obsługi

Ustawienia. Naciśnij klawisz [Alt + Home] byuruchomić plik settings.exe (ja poprostu otworzyłam poprzez klikanie na ikonki (ludzik i butelka))

Obrazek pomocniczy

http://2.bp.blogspot.com/_cZcn50MVroo/SyVTK-lrYbI/AAAAAAAAAG4/6hJUvnPbocI/s1600-h/Untitled-1.png

Untitled-1.png

1. zaznacz jeśli bot ma podnosić przedmioty z ziemi

2. ustawiasz przy jakim % pż postać ma odpoczywać gdy wpiszesz -10 to wyłączasz tą opcje

3. jak wyżej tylko z PM

4. i 5. częstotliwość uzuwania skillów (dobrze wpisać tu czas ładowania się umiejętności)

6. Używa dodatkowych Slotów u góry wpisujesz literę lub cyfrę slotu (patrz 8 na obrazku) a na dole czas (patrz 9 na obrazku) w jakim bot ma używać danej rzeczy np dodatkowy skill i czas jego ładowania lub buźka, która będzie się pojawiać co 5 sekund. Konsekwentnie przenosisz wybrany skill na wybrany Slot aby działał prawidłowo

7. tu wpisujesz ile razy bot ma użyć przycisków które zaprogramowałeś w punkcie 6 zanim skontroluje pż

10. zaznacz jeśli postać ma użyć mikstury zamiast siadać

11. zaznacz jeśli ma jeść gdy siedzi

12. jakieś gotowe ustawienia dla różnych sp (zaznaczone to wybrane)

13. ?

to takie moje tłumaczenie z translatorem jak coś nie pasuje to napisz - poprawię

Opublikowano

Mam problem z tym botem bo bije raz na 20sek, tak jakby to bylo ustawione tylko nie wiem gdzie.

Opublikowano

Mam problem z tym botem bo bije raz na 20sek, tak jakby to bylo ustawione tylko nie wiem gdzie.

spróbuj pozmieniać cyferki w oknach gdzie jest częstotliwość używania slillów albo użyć jakiś gotowych ustawień (miejsce oznaczone cyfrą 12)

Opublikowano

Jak zrobić by bot nie używał "z" ,czyli na woju strzał z kuszy.

Dlaczego?: Gdy mob podejdzie blisko bije go cały czas z kuszy.

Nic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szkoda tylko ze bot ma wbudowanego keylogera , ostzregam przed sciaganiem , a jak ktoß chce sie przekonac niech sprawdzi autostart alno plik w katalogu WINDOWS\SYSTEM23\ie5unit.exe

takie nieudolne podkladanie keylogerow naiwnym czasem si moze sie uda , wiec nie dziwic sie jak stracicie konta i podziekujcie autorowi keylogera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Cały komputer przeczesałem ,ZA (Zone Alarm) sprawdziłem. NIC. Tylko pliki które znam łączą się z netem.Jeszcze wyszukiwałem tego pliku - ie5unit.exe - Nic nie ma.Najpierw jako pliki i foldery ,potem dokumenty i resztę.Straciłem na to czas ,ale nic nie znalazłem.A konto w Nostale cały czas mam.Jeżeli chcecie możecie mi nie wierzyć ,albo nie.

Nic.

Opublikowano

Razmess , przedtem pojawil sie link do innego bota w tym temacie , zostal zaraportowny i chyba usuniety przez moderatora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Boję się ściągać ;D

coś jest nie tak z tym co ja podałam czy z tym co jest przetłumaczony?

skanowałam go antywirusem i nic nie wykrył jeśli ktoś ma z nim jakieś problemy to napiszę do admina żeby skasował ten temat i wykasuje bota z własnego komputera bo też nie chce mieć "niespodzianek"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam taki problem ze nie podnosi loota ;/ i ogulnie nie bije xD jak nacisne alt + delete zabija jednego moba i konic potem jak znow nacisne tez zabija moba tylko i tak caly czas wiecie co na poradzic o.O

Edit baci sie sciagac to nie ma co ;D bo moi koledzy na tym bocie jada rowno

NovVa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...