Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1800 zł

bolo1357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chlodzenie to nie wiem po co, jak brac to przynajmniej fere, caly zestaw nawet nie bede komentowal, jest slaby. Nawet naped Ci dalem, bo widze, ze chcesz, w przyszlosci kupisz i5, bedzie dobrze, szkoda tylko brac taka bardzo, ale to bardzo najpodstawowsza bude, ale coz. https://www.morele.net/inventory/info/aN9SiY/ jakbys odpuscil naped to mozna byloby brac gtx 950 i/lub lepsza obudowe (rg1). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

To chlodzenie to nie wiem po co, jak brac to przynajmniej fere, caly zestaw nawet nie bede komentowal, jest slaby. Nawet naped Ci dalem, bo widze, ze chcesz, w przyszlosci kupisz i5, bedzie dobrze, szkoda tylko brac taka bardzo, ale to bardzo najpodstawowsza bude, ale coz. https://www.morele.net/inventory/info/aN9SiY/ jakbys odpuscil naped to mozna byloby brac gtx 950 i/lub lepsza obudowe (rg1). 

Mogles wziac ram od goodrama i plytke zmienic na h110 dgs od asrocka i juz jest ok.

Opublikowano

Mam takie jeszcze pytanko co do tej karty zamontowanej w komputerze - AMD Radeon R7 370 Bo widziałem tego Nowaka na YT który testował tą karte ale od EVGI i gdy ją testował to gta v chodziło na 5 fps'ach na najwyższych ustawieniach i najwyższej roździałce. A tak wgl to pogram tą kartą i tym sprzętem co mi podesłałeś w dobre gry na przyzwoitych fps ?

Opublikowano

Czy to prawda że na tym moim zestawie co wam przedstawiłem w temacie tak mi będzie chodziło gta v ?

Link do filmu - https://www.youtube.com/watch?v=MAnU8NOgb3Q

GTX 750 TI jest gorszy od R7 370. Poza tym, gość na tym filmiku włączył MSAA, które mocno zarzyna kartę.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Czy na tym r7 370 pogram w np. gta v na wyższych detalach i roździałce płynnie ?

To chłopie idź i sprawdź benchmarki na YT, tak trudno? 370 to dobra karta, daje rade.

Opublikowano

Podaj mi link do tej radeon r7 najtańszej ale od dobrego producenta spk ? Wiem że ten u góry mi podawał ale ja chce od cb

No i podał Ci najlepszą, dobre chłodzenie, cicha, możliwość OC i jest tania.

Opublikowano

Patrz na to jaki masz procesor, bo to wazne w gta, najwyzsza rodzialka? Zakladam, ze to bylo full hd, najwyzsza to duzo wiecej, karta by nie poradzila sobie na low,  karty to msi od asusa rozni sie chlodzeniem i lekko taktowaniami tylko. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...