Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest za to VAC?

ThePojebany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie jak ktoś dostaje za to bana to dostaje OW za używanie bugów jako perm albo na 4 tygodnie jak bedziesz mial mega mega mega farta i cie zraportuja za griefing.

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeśli Cię zgłoszą i będziesz na overwatchu, to rzeczywiście możesz dostać bana, ale nie wiem na ile. Ale jak się nie znajdziesz na overwatchu, to nie powinieneś.

Opublikowano

Możesz dostać bana za griefing, czyli na 40 dni bodajże or 30

Opublikowano

Czy ty wiesz co to jest griefing? Może dostać normalnego perma za używanie bugów. 

Drugi temat, w którym się wypowiadasz bez żadnej wiedzy i wprowadzasz ludzi w błąd.

Opublikowano

Czy ty wiesz co to jest griefing? Może dostać normalnego perma za używanie bugów.

Drugi temat, w którym się wypowiadasz bez żadnej wiedzy i wprowadzasz ludzi w błąd.

Ban za griefing jest na 4 tyg. Polecsm obejrzec film anomaly'iego

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Opublikowano

Ban za griefing jest na 4 tyg. Polecsm obejrzec film anomaly'iego

Tylko, że ja nie mówię, że nie jest na tyle tylko mówię, że używanie buga to nie jest griefing i będzie za to perm ban.. a typek to napisał jakby za to był ban tylko na 4 tygodnie.

Opublikowano

Dzis sobie z nudów zrobilem 3 overwatche i nie wiem jakie szczescie mialem ze trafily mi sie 3 typki co używały tego bugu, no to zreportowałem ich za griefing bo  nie toleruje takiego chujstwa. 

Za bug ze smoke w operacji wildfire szły permy, więc wydaje mi sie że tu też będą xD jak nie perm to na ten miesiac chociaz. No bo jakby nie patrzec takie umyslne wykorzystywanie bugów to też przeskadzanie w grze.

Opublikowano

Myślę, że na pewno są bany, gdyż jest to wykorzystywanie błędów gry :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

@Ememenss jak za to mozna dostac bana perma? Perm bylby niiesluszny kolego. Do tego w pierwszym temacie zle zrozumialem temat; teraz udowodnij mi ze masz racje a pierdolisz bez niczego

Opublikowano

@Ememenss jak za to mozna dostac bana perma? Perm bylby niiesluszny kolego. Do tego w pierwszym temacie zle zrozumialem temat; teraz udowodnij mi ze masz racje a pierdolisz bez niczego

W prawie każdej grze wykorzystywanie jej bugów równa się perm ban, więc o czym ty pierdolisz xD. Jakbym zobaczył takiego typa to od razu bym mu zaznaczył tą opcje innego wspomagania. Tak samo robi większość ludzi no i dostajesz OW i jest to w 100% słuszna decyzja. Jakby użył jakiegoś teleport cheata to jakoś nie miałbyś problemu.

Rozumiem nie banowie, gdyby to się np. przypadkowo robiło graczom, czy coś w tym stylu, ale nie da się tego zrobić nieświadomie tylko trzeba specjalnie się przygotować.

Edit: Zresztą k***a xD. Ktoś nie wie, że to jest bug gry i widzi typa, który się teleportuje na B, czy na mida na mirku.. jak myślisz co zrobi? Wyśle, że haks i c**j go to boli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...