Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrollXTrl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam osoby która mogła by mi pokazać jak zmienić nazwę Clienta w minecraft. Client nazywa się "Glade". Jeżeli ktoś mógłby mi pokazać jak to zrobić lub wkleić linijkę tekstu odpowiedzialną za to bardzo proszę. Jeżeli dalej nie wiesz o co mi chodzi już tłumaczę. Gdy odpalasz client w minecraft i wchodzisz w singla/multi w lewym górnym rogu masz nazwe clienta chodzi mi głównie o te Glade b4 chciałbym dokładnie to zmienić i chciałbym wiedzieć jaka linijka za to odpowiada.

pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam. Szukam osoby która mogła by mi pokazać jak zmienić nazwę Clienta w minecraft. Client nazywa się "Glade". Jeżeli ktoś mógłby mi pokazać jak to zrobić lub wkleić linijkę tekstu odpowiedzialną za to bardzo proszę. 

pozdrawiam :)

Masz na myśli zmianę nazwy wersji?

Jeżeli tak to wejdz w :  .minecraft > versions > glade

w folderze Glade masz w pliki : jeden .jar drugi .json

Otwierasz plik .json za pomocą notatnika

Teraz interesuje cię tylko linijka "id" (https://scr.hu/2p1Z59)

Zmieniasz nazwe w cudzysłowiu na własną (w moim przypadku "1.10.2" na np. "super client"

Zamykasz plik .json i zapisujesz dokonane zmiany.

Teraz zmieniasz nazwe pliku .jar na taką samą jaką wpisaleś zamiast "glade" w .json

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...