Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF 3 Premium VS BF 4 VS BF H.

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu celował bym w Battlefield'a Premium 3 lub 4, w Hardline nie jest tak przydatny, bo tam większość broni jest do kupienia za pieniądze w grze, dlatego 3 i 4 lepsza. Choć gdybym miał wybierać, na Twoim miejscu postawiłbym na 3, bo tam najwięcej ciekawych broni ma się właśnie na Premium. :)

Opublikowano

Battlefield Hardline to porażka. Nudne mapy, mało elementów. Polecam BF 4  z premium. W BF 3 gra mniej graczy niż w BF 4.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja polecam BF3 premka według mnie najlepsza część bfa z tych 3 co wymieniłeś. W 4 będziesz się dużo irytował

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Polecam wybrać BF4, większa ilość graczy, przyjemna rozgrywka, brak błędów (nie ma tyle, co było na początku) oraz są w dodatkach zawarte mapy z BF3. Polecam też już odkładać powoli na BF1.

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz z serwerami ale kiedyś BF3 było potęgą i bardzo fajnie się grało nawet bez dodatku Mapa Metro i 3000 ticketów a przy tym spędzonych kilka dobrych godzin w nocy ze znajomymi to było coś. Zastanów się czy nie lepiej się wstrzymać i kupić BF 1  który wychodzi w październiku ;). Ale jak nie masz wyboru to polecam BF4, może zgarniesz jakiś dodatek za free :)

671411485514457941894.png

Opublikowano

Kup najlepiej premium do bf4

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Dodam tylko, że opłaca się tylko na wyprzedażach kupować ;)

Według mnie najlepszą częścią jest Bf3, lecz z biegiem czasu polecam do Bf4... O ile umiesz w tę odsłonę serii grać ;)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Ja bym brał BFH gdyby nie mała liczba osób chociaż możesz się przekonać bo ta wersja to taki prawie Clouse quarters z Bf3. Jeśli stawiasz na liczbę graczy to Bf4

Opublikowano

Nie patrz na liczbę graczy :/ Najważniejsze to dobrze się bawić. W Bf4 jeżeli nie grałeś wcześniej w tą produkcję to będziesz ciągle ginąć...

Najlepiej wziąć zgraną paczkę do Bf3 i pograć na Wszystkich DLC ;)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Nie patrz na liczbę graczy :/ Najważniejsze to dobrze się bawić. W Bf4 jeżeli nie grałeś wcześniej w tą produkcję to będziesz ciągle ginąć...

BF4 to mój pierwszy BF od 5 lat? Kiedy byłem młody to grałem sobie tylko trochę w BF2 i to tyle, ale kiedy to było.

I jeszcze dziś grałem mecz na mapie z dodatku chińska nawałnica, na serwie dla 64graczy (pełny) i jakoś nie było mi trudno wbić pierwszego miejsca i go utrzymać do końca :v Jestem graczem FPS, i racja, BF trochę trudniejszy niż taki CoD, ale bez przesady. 

PS. Mam zagrane tylko 13h :-)

Opublikowano

BF4 to mój pierwszy BF od 5 lat? Kiedy byłem młody to grałem sobie tylko trochę w BF2 i to tyle, ale kiedy to było.

I jeszcze dziś grałem mecz z mapy z dodatku chińska nawałnica, na serwie dla 64graczy (pełny) i jakoś nie było mi trudno wbić pierwszego miejsca i go utrzymać do końca :v Jestem graczem FPS, i racja, BF trochę trudniejszy niż taki CoD, ale bez przesady. 

PS. Mam zagrane tylko 13h :-)

BF2 cię ratuje :P

Ale to zależy od skilla + Doświadczenia z FPS'ami ;)

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...