Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Jak skutecznie trainerowac turniej

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiony sposób działa tylko na turniej online.

Jak wiadomo, trainer nie działa na tryb turnieju. Jednak, nie do końca. 3 pierwsze mecze strainerowałem, w finale grałem cały mecz normalnie, jednak do 90 minuty przegrywałem 4:3. W 90 minucie strzelił mi na 5:3. W ostatnich sekundach dodałem sobie 3 gole, na 6:5. Rozłączyło mnie, a dostałem nagrodę. 

Czyli co robimy:

1. 3 pierwsze mecze możemy spokojnie strainerować

2. Final gramy normalnie, do 90 minuty.

3. Gdy jest pokazane 90 minuta + doliczony czas wtedy dodajemy gole.

4. Bardzo ważne. Gdy już dodamy gole, nie możemy dopuścić do tego, żeby piłka opuściła obszar gry, np. wykopanie na aut, strzelenie gola. Gdy kiedyś dodałem gola, a piłka poleciała za bramkę, rozłączylo mnie, ale nie dostałem nagrody. Nie wiem, czy tak dalej jest, ale najlepiej na to uważać.

340931469999702969800.png

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Poradnik typowy z doświadczenia, co jest na pewno plusem, bo oryginalny i nie skopiowany od kogoś innego. Tylko szkoda, że nie ma znaków polskich, żeby się lepiej czytało. :D Ale poradnik jak najbardziej przydatny dla tych, którzy nie umieją korzystać z trainera, a chcieliby, żeby działał. :)

Opublikowano

Poradnik typowy z doświadczenia, co jest na pewno plusem, bo oryginalny i nie skopiowany od kogoś innego. Tylko szkoda, że nie ma znaków polskich, żeby się lepiej czytało. :D Ale poradnik jak najbardziej przydatny dla tych, którzy nie umieją korzystać z trainera, a chcieliby, żeby działał. :)

Zaraz znaki polskie poprawie, bo mam taka klawiature, zeby je napisac to musze naciskac kombinacje klawiszy.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej, znalazłem tylko ten temat z trainera 16. Moje pytanie:
był okres kiedy za wygranie 1 ligi dostawało się 30k coinsów (2 razy więcej)

Nie pamiętam co to był za trainer ale chyba Pawełka działało to w czasie kiedy wyszła fifa 17 ( wciśnięte auto gol oraz rozłączenie pozostałych ustawień nie pamiętam)
usunęła to aktualizacja czy ja coś źle robię :( ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...