Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3000zł

RainbowSixSiege

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jaki posiadasz budżet na kupno? 3000zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) do końca wakacji
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? monitor kupi się jakiś tani używany ( później ) ponieważ ten mi się zepsuł
Do czego ma służyć komputer? Do grania i nagrywania na youtube 
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Myślę że tak
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Raczej nie
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Dodam, że mam kartę gtx 970 4G Gaming bo wygrałem na licytacji za 1000zł więc tak żeby cena kompa całego była za 2k

Liczę na pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem jaki to wszystko ma sens, ale oki, dziwne te odpowiedzi, swoja droga przeplaciles za te 970. Przycialem na plycie i na procesorze, ale dalej jest to i5, no i nowa platforma, niczego jej nie brakuje, nie ma czego sie wstydzic, jesli chcesz system, musialbym sie pozbyc ssd (przez ktorego przycialem troszkeczke, ale jednak imo warto), no i procesor zmienic na i3, albo mega przyciac na obudowie, zasilaczu i wyszloby troche ponad budzet, wiec sie zastanow, tu masz koszyk: https://www.morele.net/inventory/info/jm4rN8/

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie wiem jaki to wszystko ma sens, ale oki, dziwne te odpowiedzi, swoja droga przeplaciles za te 970. Przycialem na plycie i na procesorze, ale dalej jest to i5, no i nowa platforma, niczego jej nie brakuje, nie ma czego sie wstydzic, jesli chcesz system, musialbym sie pozbyc ssd (przez ktorego przycialem troszkeczke, ale jednak imo warto), no i procesor zmienic na i3, albo mega przyciac na obudowie, zasilaczu i wyszloby troche ponad budzet, wiec sie zastanow, tu masz koszyk: https://www.morele.net/inventory/info/jm4rN8/

@Oski0202 lel jeszcze nie kupiłem jak co tej karty ale miałem gtx 960 i niektóre gry musiałem mieć na srednich ustawieniach

@Oski0202 lel jeszcze nie kupiłem jak co tej karty ale miałem gtx 960 i niektóre gry musiałem mieć na srednich ustawieniach

@Edit złóż mi kompa razem z kartą graficzną za 3k i odpisz

Opublikowano

Uspokoj sie, przestan pisac capsem, jesli chcesz zeby ktos Ci pomogl, nalezy byc milym, opanowanym. Nie wiem o co Ci chodzi, dalem Ci do zestawu lepsza karte, bo r9 380 4gb, sam mowisz, ze kupiles 970, wiec? 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Uspokoj sie, przestan pisac capsem, jesli chcesz zeby ktos Ci pomogl, nalezy byc milym, opanowanym. Nie wiem o co Ci chodzi, dalem Ci do zestawu lepsza karte, bo r9 380 4gb, sam mowisz, ze kupiles 970, wiec? 

@Oski0202 na licytacji ta karta 970 4G Gaming jest za 900zł więc piszę czy mam ją kupić ODPISZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...