Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CherryCraft

tka

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

CherryCraft

Liczba slotów - 40

Premium - Tak

IP - Wkrótce

O nas...

Serwer jest tworzony czysto hobbystycznie, moja wynajmowana maszyna ma bardzo dużo wolnych zasobów, myślę sobie... czemu by ich nie wykorzystać? Sam serwer na sam początek powstał dla mnie i paru przyjaciół, taki tam prosty survival. Z czasem jednak, paradując po różnych zagranicznych serwerach naszedł mnie pomysł aby otworzyć go dla większej garści osób. Tak oto w wolnym czasie majsterkuję przy nim i planuję, że pod koniec sierpnia wszystko dopnę na ostatni guzik! Serwer będzie połączeniem czystego survivalu z minigierkami. Calutki serwer będzie dostępny wyłącznie języku angielskim, jednakże na czacie jak najbardziej będzie można pisać po naszym ojczystym języku. :) Po prostu z racji "nietypowego" pomysłu jest on skierowany także dla graczy z całego świata, angielski użyty na serwerze jest banalny i formułuję wszystko tak aby każdy przyjaciel ( nie ważne z którego kontynentu ) połapał się o co biega. Żeby zabezpieczyć się przed złymi ludźmi, serwer posiadać będzie ostry regulamin, który m.in. zabrania używania jakichkolwiek wulgaryzmów, obrażania i nie szanowania innych graczy, dodatkowo na mapie survival panuję zakaz griefowania, owszem budować jak najbardziej można! Jednakże na mapie chcemy zachować ład i porządek. :) Więcej informacji pojawi się na dniach... a zainteresowanych zapraszam do obserwacji tego tematu!

Bym zapomniał o najważniejszym... Serwer będzie w 100% darmowy, wszelkie sklepiki sms i inne nieczyste zagrania nie są w moim stylu.

Opublikowano

Brakuje mi tutaj jakiejkolwiek grafiki, chociażby z wujka google, i ten kolor czcionki rozumiem, że miał on być dopasowany do nazwy serwera,a le jednak nieciekawie się to czyta. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Pomocnik
Opublikowano

Brakuje mi tutaj jakiejkolwiek grafiki, chociażby z wujka google, i ten kolor czcionki rozumiem, że miał on być dopasowany do nazwy serwera,a le jednak nieciekawie się to czyta. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Prezentacja nie zachęca , jak się czyta to bolą oczy , żadnej grafiki serwer jak każdy normalny serwer niczym się nie wyróżnia.

Tak średnio.

Prezentacja nie ma zachęcać, zachęcać ma treść, a tym bardziej prostota i przyjacielstwo serwera, nie oczekujcie, że wstawię tu coś więcej. :D Za parę dni umieszczę parę screenów z mapy i tyle... Serwer ma przyciągnąć ludzi, którzy wiedzą czego oczekują. To nie jest typowy serwer.

Opublikowano

Prezentacja słaba, ale jest w niej jeden plus gdyż opisałeś serwer, powiedziałeś na czym będzie polegał i wgl...  Niestety minusem jest to, że ten kolor jest mało czytelny i nie ma wgl żadnej grafiki i ss z serwera.. Ale odwiedzę serwer bo może to być coś ciekawego :)

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...