Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iMetin - Rework

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fifolski pomyśl nad wyjebaniem tych 6/7 i daj info na mpc forum czy to wypierdolicie. Prawie wszyscy tego chcą, a skoro nie zarabiacie z metina to po co dodawać 6/7? Niech Twoje słowa mają trochę pokrycia w końcu bo w imetinie jestem zakochany od 6 lat ale zawsze mnie wkurwiały te 6/7 bonusy.

Opublikowano

Fifolski pomyśl nad wyjebaniem tych 6/7 i daj info na mpc forum czy to wypierdolicie. Prawie wszyscy tego chcą, a skoro nie zarabiacie z metina to po co dodawać 6/7? Niech Twoje słowa mają trochę pokrycia w końcu bo w imetinie jestem zakochany od 6 lat ale zawsze mnie wkurwiały te 6/7 bonusy.

I to odróżnia iMetina od innych serwerów. Wkurwiajace 6/7 które w jakiś sposób balansuja grę oraz postacie. Jeżeli chcecie tutaj grać to skończcie spamić na temat 6/7. Milion propozycji o usunięciu zakończonych niepowodzeniem, a wy dalej to samo.

Opublikowano

To jest właśnie urok iMetina 6/7 Bon :) teraz gdyby usunęli te bony to balans w expie by był dla nich kolosalny do poprawy bo bez 10 na moby w full eq nie ubijecie berana i śmierci z tego co pamiętam tak było :) oraz jest to doskonały balans do pvp bo wiecie jak kończy się pvp z eq perfect 5b vs perfect 5b -,-....
Tak samo gdzie spam ludzi, którzy zaoferowali się że będą grać jak będzie reset rankingu i serwera ? :) Teraz mają szansę.

Ps. Co do 6/7b macie jak na talerzu te bony nonstop są eventy, z których możecie dropić dodania i zmianki z tego co pamiętam :).

@Fifolski Czy jest szansa na przywrócenie starego ZombieLand :) ? Bądź dodanie Old wersji ^^? Jeśli ktoś nie chce na nowym expić?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

To jest właśnie urok iMetina 6/7 Bon :) teraz gdyby usunęli te bony to balans w expie by był dla nich kolosalny do poprawy bo bez 10 na moby w full eq nie ubijecie berana i śmierci z tego co pamiętam tak było :) oraz jest to doskonały balans do pvp bo wiecie jak kończy się pvp z eq perfect 5b vs perfect 5b -,-....

Tak samo gdzie spam ludzi, którzy zaoferowali się że będą grać jak będzie reset rankingu i serwera ? :) Teraz mają szansę.

Ps. Co do 6/7b macie jak na talerzu te bony nonstop są eventy, z których możecie dropić dodania i zmianki z tego co pamiętam :).

@Fifolski Czy jest szansa na przywrócenie starego ZombieLand :) ? Bądź dodanie Old wersji ^^? Jeśli ktoś nie chce na nowym expić?

Dokładnie co do 6/7 i przyłączam się do ZombieLand.

Również nalegam, aby dodaną tę mapę :)

Opublikowano

Dobry dobry !

Największy aferzysta się kłania !

Sobal kiedy następny film bo w Raciborzu jeszcze nie byłem.

Odpowiadając na pytania :

1. Stawialiśmy serwer od zera.

Stara mapka zombielandu okazała się z...zepsuta i trochę za mała.

Zrobiliśmy większą "żeby te tłumy graczy się pomieściły i żeby moba dla każdego starczyło hyhyhy" :P

2. Te bonusy 6/7 muszą zostać bo to jest coś co było zawsze.

I proszę nie piszcie że się nie da, że trzeba kupować bo często są eventy z których można sobie tych zmianek i dodań sporo nadropić za 1,15 zł (bo tyle kosztował będzie prąd do zasilenia kompa) + nie wiem ile kto sobie policzy "za robociznę" ;)

3. Na tłumy tak jak na ŚDM to my nie liczymy.
To jest serwer na którym chcemy mieć około 1k aktywnych i stałych graczy i razem z nimi rozwijać go dalej.

Na spotach nie będzie tłoku a i każdemu z Was będziemy mogli szybko i sprawnie odpisać czy pomóc.

Poza tym jeżeli serwer okaże się fajny i pozwoli na opłacenie większych reklam to super, chętnie zainwestujemy w "pozyskanie" graczy na miesiąc czy dwa bo taki efekt dale reklama na YT ;)

Piszę jak jest,

Pozdrawiam,

Filip P Fifolski

f.png

Opublikowano

A mam pytanie @Fifolski czy dodacie udogodnienie takie jak "Każdy mob atakujący na odległość" Podchodziłby pod miecz :D?
I Ma się rozumieć walutą iMetina nadal perły :)?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dobry dobry !

Zrobiliśmy większą "żeby te tłumy graczy się pomieściły i żeby moba dla każdego starczyło hyhyhy" :P

I proszę nie piszcie że się nie da, że trzeba kupować bo często są eventy z których można sobie tych zmianek i dodań sporo nadropić za 1,15 zł (bo tyle kosztował będzie prąd do zasilenia kompa) + nie wiem ile kto sobie policzy "za robociznę" ;)

To jest serwer na którym chcemy mieć około 1k aktywnych i stałych graczy i razem z nimi rozwijać go dalej.

Na spotach nie będzie tłoku a i każdemu z Was będziemy mogli szybko i sprawnie odpisać czy pomóc.

Poza tym jeżeli serwer okaże się fajny i pozwoli na opłacenie większych reklam to super, chętnie zainwestujemy w "pozyskanie" graczy na miesiąc czy dwa bo taki efekt dale reklama na YT ;)

Piszę jak jest,

Pozdrawiam,

Filip P Fifolski

powinniście wywnioskować z failu s2 że 6/7 bony nie sprzyjają ludności :)

na s1 to się przyjęło bo jakby nie patrzeć było to.. 6 lat temu (?) gdzie na rynku Polskich privów był niewielki wybór i ludzie nie zwracali na to uwagi

a tak ogólnie 6/7 b to największy bezsens jaki kiedykolwiek pojawił się w metinie, nie licząć kd magii xD 

Opublikowano

Stanowczo nie z KOTLETAMI!

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

@Fifolski mam takie czysto retoryczne pytania .

1. skoro to rework to co ze starym iMetinem s1 ? zostaje czy go zamykacie na poczet reworku ,

2.dalej co się z tym wiąże to co z kontami na s1 zostają czy kasujecie i trzeba od nowa robić ? 

3.czy to będzie całkiem osiobny klient coś na zasadzie s3 ? a co się z tym wiąże nowa rejestracja kont ?

4.I jeszcze jedno pytanko , mam nadzieję że nie popełnicie takiego faila jak start s2 który był totalnym niewypałem 

Na s1 się naprawdę świetnie grało i mam nadzieję że tak będzie teraz

pozdrawiam Largo :) 

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

Dobry dobry !

Piszę jak jest,

Pozdrawiam,

Filip P Fifolski

powinniście wywnioskować z failu s2 że 6/7 bony nie sprzyjają ludności :)

na s1 to się przyjęło bo jakby nie patrzeć było to.. 6 lat temu (?) gdzie na rynku Polskich privów był niewielki wybór i ludzie nie zwracali na to uwagi

a tak ogólnie 6/7 b to największy bezsens jaki kiedykolwiek pojawił się w metinie, nie licząć kd magii xD

Serwer nie wypalił bo startował 20 razy w ciągu doby. Do tego pełno bugów itp itd.

1. skoro to rework to co ze starym iMetinem s1 ? zostaje czy go zamykacie na poczet reworku ,

2.dalej co się z tym wiąże to co z kontami na s1 zostają czy kasujecie i trzeba od nowa robić ? 

3.czy to będzie całkiem osiobny klient coś na zasadzie s3 ? a co się z tym wiąże nowa rejestracja kont ?

4.I jeszcze jedno pytanko , mam nadzieję że nie popełnicie takiego faila jak start s2 który był totalnym niewypałem 

1. To jest inny serwer więc pomyśl

2. Nie. Nie usuwają kont ani ich nie resetują.

3. Tak to będzie inny klient.

4. Zależy czy nie wystąpią błędy oraz ataki DDoS.

Opublikowano

Witaj !

1. S1 zostaje bez zmian. Mamy w planach dalszy rozwój.

2. Konta na S1 zostają.

3. Tak jest inny client, strona itp itd

4. Tym razem postawiliśmy wszystko od zera :P

Pozdrawiam F

f.png

Opublikowano

@Fifolski, nie wiem czy w zapowiedzi jest data startu, bo nie chce mi się czytać, szczerze :D Kiedy start?  :D Dziękuję z góry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...