Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] iMetin - Rework

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.%20Imetinn.png

1.1%20info%20poczatekk.png

2%20pytankaa.png
             2.1%20Pytania.png

3.%20Raty.png

3.1%20raty%20opis.png

4.%20adresy.png

podamy później bo musimy pierwsi wbić MAX LVL

.

.

.

5.%20eq%20na%20start.png

5.0%20eqstart.png
                 5.1%20na%20start.png
                  6.%20handlarze.png
             6.2%20sklepik11.png
           6.3%20sklepik22.png
    6.4%20sklepy.png
                  7.%20eq%20i%20ulepszenia.png

7.1%20ekwipunek%20sura.png
     7.2%20ekwipunek%20woj.png
7.3%20eq%20szaman.png
7.4%20ninja%20eq.png

7.5%20przetopy%20logo.png
     7.6%20przetopik1.png
        7.7%20przetop.png

8.%20twoj%20zwierzak.png

8.0%20pet%20logo.png

8.1.%20pet%20gui.png

8.2%20peciaki.png

9.%20wierzchowce.png

9.1%20mounty%202.png

10.%20mapy.png

10.1%20exp11.png

10.2%20exp22.png
            10.3%20exp33.png

11.%20dungeony.png
                      11.1%20dungi.png
                   11.2%20smok.png
                    11.3%20opis%20smok.png
                  11.4%20pajak.png
                     11.5%20opis%20pajak.png

12.%20wiki.png
             12.1%20wiki%20sss.png
                12.2%20wikipedia.png

13.%20administracja.png
                13.0.png
         13.1%20adminis.png

13.2%20admini2.png

14.%20podsumowanieee.png

14.1%20na%20koniec.png

weryfik.png
weryfikancja.jpg

1. Jednak dodamy kilka nowych dungeonów, trzeba mieć co robić.

2. Serwer jest postawiony do poziomu 190, o nowych setach, zmianach itp decydować będziemy wspólnie z Wami

3. Pierwsze reklamy pojawiają się w internetach

4. Pozdrawiam tych którzy myślą że bez metina będę chodził głodny. Wypiłem wczoraj Wasze zdrowie ;)

f.png

Opublikowano

1. Jednak dodamy kilka nowych dungeonów, trzeba mieć co robić.

2. Serwer jest postawiony do poziomu 190, o nowych setach, zmianach itp decydować będziemy wspólnie z Wami

3. Pierwsze reklamy pojawiają się w internetach

4. Pozdrawiam tych którzy myślą że bez metina będę chodził głodny. Wypiłem wczoraj Wasze zdrowie 

Props :D. Dodaj dom aukcyjny tej :D. Za moje też wypiłeś ?

Opublikowano

Start jest 05.08.2016.

Mógłby być pewnie nawet i jutro ale chcę być przy kompie z całym teamem.

Zresztą na YouTube są już gameplaye ;)

Będziemy poszukiwać moderatora i game operatora. Rekrutacja będzie na forum po starcie serwera.

Z uwagi na zarzuty przekrętów zrzekam się postaci i praw w grze, tak samo jak reszta teamu a jeżeli projekt uda się wyprowadzić na prostą to odejdę ze świata metina.

PS. Zdrowia graczy jeszcze nie piłem ale pewnie będzie kiedyś taka okazja.

PPS. Przepraszam team moderacyjny za zamieszanie. Napisałem już PW do @esej i on zajmuje się naszą sprawą.

f.png

Opublikowano

Nie estetyczna prezentacja tzn. napisy (ciężko się odczytać), reszta gitara, siema.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Ja tam lubię 6/7. Musisz się napracować, żeby coś zrobić a nie ku**a na zawołanie.

Czekam na start, bo na nic innego się nie da.

Start jest 05.08.2016.

Mógłby być pewnie nawet i jutro ale chcę być przy kompie z całym teamem.

Zresztą na YouTube są już gameplaye ;)

Będziemy poszukiwać moderatora i game operatora. Rekrutacja będzie na forum po starcie serwera.

Z uwagi na zarzuty przekrętów zrzekam się postaci i praw w grze, tak samo jak reszta teamu a jeżeli projekt uda się wyprowadzić na prostą to odejdę ze świata metina.

PS. Zdrowia graczy jeszcze nie piłem ale pewnie będzie kiedyś taka okazja.

PPS. Przepraszam team moderacyjny za zamieszanie. Napisałem już PW do @esej i on zajmuje się naszą sprawą.

Dlaczego chcesz odejść ze świata metina?

Opublikowano

A ja tam polecam.

Długo grałem i wiem, że warto wejść i zostać na dłużej. Pierdolenie, że kotlet, przekręty i Bóg wie co. Fifi na pewno nie da dupy tym razem.

Powodzenia

Opublikowano

A ja tam polecam.

Długo grałem i wiem, że warto wejść i zostać na dłużej. Pierdolenie, że kotlet, przekręty i Bóg wie co. Fifi na pewno nie da dupy tym razem.

Powodzenia

Leć. Ile będzie na starcie ? 300-400 ludzi ? A 3 dni póżniej 50-100max ;) Miłej gry na serwerze który padnie za 2 tyg ;)

Opublikowano

A ja tam polecam.

Powodzenia

Leć. Ile będzie na starcie ? 300-400 ludzi ? A 3 dni póżniej 50-100max ;) Miłej gry na serwerze który padnie za 2 tyg ;)

No masz rację, na starcie przewiduje jakieś 2k ludzi a później 1,8k max. Dzięki. Pozdrawiam.

Jakieś Info dotyczące servera typu kiedy forum będzie w pełni sprawne wraz z rejestracją na stronie metina?

@Edit. A i oczywiście, jeżeli to możliwe, czy moglibyście podać czcionkę, którą zrobiliście napis1.%20Imetinn.png?

Opublikowano

Jezus ta prezentacja xD.

6/7 nadal na klasy więc ja podziękuje i nie polecam nawet tu konta zakładać. Będzie max 800 osób a później spadnie do 100-250. chyba,że wykupią reklamy u  ludzi sławnych :D.

Opublikowano

A ja tam polecam.

Powodzenia

No masz rację, na starcie przewiduje jakieś 2k ludzi a później 1,8k max. Dzięki. Pozdrawiam.

Jakieś Info dotyczące servera typu kiedy forum będzie w pełni sprawne wraz z rejestracją na stronie metina?

@Edit. A i oczywiście, jeżeli to możliwe, czy moglibyście podać czcionkę, którą zrobiliście napis1.%20Imetinn.png?

O teraz to dojebałeś do pieca .xD 2k ? Chyba na pierwszej odsłonie teraz było. Ludzie się zmieniają i chcą więcej a nie starych i tych samych plików ;) 

Opublikowano

A ja tam polecam.

Powodzenia

O teraz to dojebałeś do pieca .xD 2k ? Chyba na pierwszej odsłonie teraz było. Ludzie się zmieniają i chcą więcej a nie starych i tych samych plików ;)

Jak chcesz sobie pograć w anime to idziesz grać w anime a nie w Metina.
Opublikowano

Czemu taka słaba aktywność w zapowiedzi?

Jak myślicie serwer się przyjmie ponownie?

Pamiętam jak grałem na starym iMetinie jak jeszcze Lovisia grała.

Oczywiście życzę powodzenia na scenie Metin2 i rywalizacji z najlepszymi projektami.

Opublikowano

Czemu taka słaba aktywność w zapowiedzi?

Jak myślicie serwer się przyjmie ponownie?

Pamiętam jak grałem na starym iMetinie jak jeszcze Lovisia grała.

Oczywiście życzę powodzenia na scenie Metin2 i rywalizacji z najlepszymi projektami.

@@Mr.Cannabis

Jedna zapowiedź wylądowała w koszu i komentarze są pisane na nowo. Dlatego.

Śmieszy mnie jak ktoś wchodzi w zapowiedz i pisze tekst typu "Jak ma być 6/7 to ja nie gram" xD - uwierz, że ten server jest głównie znany z 6/7, na które trzeba ostro zapierdzielać, żeby wbić dobry item, i myślę ze 6/7 to zaleta, bo na prawie każdym serverze, na którym nie ma 6/7 zazwyczaj, każdy ma identyko ekwipunek, a pvp może trwać latami.  ;)

Opublikowano

kiedy rusza reklama? niedługo chcecie startować więc tłumów raczej nie będzie :c

Zobacz YouTube i wyszukaj iMetin Rework

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...