Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest jakiś bug, że na większości ts'ów jak wchodze to wyskakuje mi, że crack licencja czy jakaś duża obława była? xD

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

To jest jakiś bug, że na większości ts'ów jak wchodze to wyskakuje mi, że crack licencja czy jakaś duża obława była? xD

Nie wiem o jakiej większości serwerów mówisz :P Jakaś TOP-ka poszła na bl?

Opublikowano

No właśnie te większe ts'y poszły to takie wtf, myslałem, że chociaż jutuby korzystają z legalnej licki :v

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

No to ładnie ładnie ;) Ale żeby ts Boxdel'a dostał BL to jestem w szoku.

Czyli w nocy wszystkie ts'y na cracku złapane czy ktoś stoi cały czas? :P

Opublikowano

Wreszcie przydałoby się zrobić z tym porządek, bo te crack serwery, już tworzą się fabrycznie z dnia na dzień.

Opublikowano

Wreszcie. Wreszcie coś ts z tym robi. Bo teraz większość serwerów to craki. Z każdym dniem było ich coraz więcej. 

Opublikowano

Ciekawe, czy coś z tym będą robić. Wydaje mi się, że te komunikaty to straszak, chociaż wszystko jest możliwe.

Opublikowano

pgc24.pl 400 ponad typa a pan @TheGronek1910PL udaje że nie leci na craku /Adam 

Gdzieś napisałem na mpc, że nie używam? W przeciągu 2 miesięcy kupujemy lickę AAL. Sam siedzisz na cracku a przecież zajebałeś matce 2k.

weś się puknij w pusty łeb sam siedzisz na craku jeszcze oszukuje 

Opublikowano

Gdzieś napisałem na mpc, że nie używam? W przeciągu 2 miesięcy kupujemy lickę AAL. Sam siedzisz na cracku a przecież zajebałeś matce 2k.

weś się puknij w pusty łeb sam siedzisz na craku jeszcze oszukuje 

​@Qmis Najpierw przeczytaj a następnie komentuj, i nie kozacz chłopcze  

Opublikowano

Jak już nie BlackListę tylko GreyListę, jest to lista serwerów na które można się połączyć ale będzie wyskakiwał nadal komunikat o błędnej licencji.

BlackListę dostanie się po jakimś czasie jeśli serwer nie usunie fałszywej licencji a wtedy na taki serwer się nie połączysz - chyba, że masz IgnoreBLClienta od Annonów. ;v

A jutuby kupują licencję, tak samo Boxdel oraz KeyTan.

Opublikowano

Ty się tam szykuj kredki do następnej klasy w gimnazjum szczylu.

PS. Co z tego że wyskakuje wiadomość, jak np. jutuby i boxdel tu podani nadal będą trzymać tą samą liczbę użytkowników.

@Borygard Ile trwa ten okres?

Opublikowano

Ogółem to nie musisz tutaj wprowadzać fałszywych zdań, gdyż PGC24.pl dostało BlackListe przez @TheGronek1910PL za sprzedawanie musicbotów na licencji NoN-Profit.

Po zakupie licencji AAL 1024 owy serwer otrzymał blackliste za złamanie licencji NON-PROFIT, a szanowny Niemiecki support odpowiedział "Prosimy użyć chargeback w płatnościach PayPal".

Aktualnie nie wypowiem się, bo PGC24.pl posypało się przez @TheGronek1910PL użytkownika pazernego na hajs.

==== [ ==== ] ====

Mimo wyruchania prawie wszystkich w dupe przez obecnego właściciela domeny pgc24.pl, stary team składający się z Managerów, Jednego Właściciela oraz kilku Adminów poleciał, a jego miejsce zastąpiły pionki od gildii Minecraft etc.

---------------------------- [ ] ----------------------------

----------------------------

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Wreszcie przydałoby się zrobić z tym porządek, bo te crack serwery, już tworzą się fabrycznie z dnia na dzień.

Nic dziwnego skoro licencje są tak drogie i nie opłacalne :)

thats.png

Opublikowano

Nic dziwnego skoro licencje są tak drogie i nie opłacalne :)

Właśnie, pewno gdyby licencja 512 slotów nie kosztowała ponad 1 tys. złotych rocznie to byłby mniejszy problem z crackami :v

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Nic dziwnego że większość osób korzysta z nielegalnej licencji skoro sama licencja kosztuje połowę wypłaty z pracy.. Ponadto młodzi ludzie chcą rozwijać swoje hobby a taka suma dla nich gdzie nie pracują ani nie potrafią sobie gdziekolwiek zarobić jest nie wyobrażalna dla nich ..

Opublikowano

Skąd wgl biorą te licki crack np na 128 slotów?

Zły człowiek na złych stronach, rozsyła takie nielegalne skrypty. Ogólnie, to teraz 3/4 serwerów to crackowane serwery.

Opublikowano

Skąd wgl biorą te licki crack np na 128 slotów?

Zły człowiek na złych stronach, rozsyła takie nielegalne skrypty. Ogólnie, to teraz 3/4 serwerów to crackowane serwery.

A dziwisz się? To wszystko wina teamspeak'a a nie użytkowników/serwerów.

thats.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...