Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specyficzne pytanie dotyczące Overwatcha

Sandik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie specyficzne pytanie. Może głupio ono zabrzmi ale wolę się upewnić by nie wyrzucić pieniędzy w błoto. Chodzi mi o to czy jeżeli kupię grę w Niemczech to czy będę mógł ustawić polską wersję, czy jest to ustalone tylko tak, że jeżeli kupimy w jakimś kraju to jest tylko język z tego kraju. Bardzo mnie naszło na grę w Overwatcha gdyż grałem u kuzyna i na prawdę gra mi się spodobała. Smuga i Żniwiarz to dla mnie najlepsze postacie. Z góry dziękuje za odpowiedź może to głupie pytanie lecz wole się upewnić.

Opublikowano

Jak kupisz grę, w ustawieniach w oknie battle.net można wybrać języki tekstów w grze, jak i dubbingu. Nawet jak kupisz w Ameryce, wybierasz serwer i WIO! :)

Opublikowano

Dzięki bardzo za odpowiedź. Spodziewałem się hejtów i wyśmiewań a tu normalna odpowiedź. Dziękuje bardzo.

Opublikowano

Dzięki bardzo za odpowiedź. Spodziewałem się hejtów i wyśmiewań a tu normalna odpowiedź. Dziękuje bardzo.

Forum właśnie jest od zadawania pytań, nie ma co się wstydzić i pytaj o wszystko! ;)
Opublikowano

Buracy są wszędzie. Pytanie było normalne więc i odpowiedź się znalazła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...