Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012

vitron555

Ankieta  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. 2012 Koniec Swiata

• Tak
      2
    • Nie
      23
    • Lata mi to .
      16
  2. 2. Jak nie 2012 to ktory ?

• 2012-2020
      3
    • 2020-2040
      3
    • 2040 -2060
      7
    • Nigdy
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak na pewno ;D

@thopic

Epic_Facepalm_by_RJTH.jpg

każdego dnia ktoś umiera. Twój koniec świata nadejdzie w dniu Twojej śmierci.

Opublikowano

w 2012 bede miec 18 wiec nie bedzie ;d raczej nie, to tak samo jak z przewidywaniem pogody, apropo jest gra metro2033 wiec musimy dozyc 2033 roku ;d

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Weteran
Opublikowano
Twój koniec świata nadejdzie w dniu Twojej śmierci.

Dla katolika nie :)

Koniec świata już miał być parę razy :) W 2000 miał też być.

W 2012 21 grudnia, bo wtedy kończy się kalendarz majów, a oglądałem ten program (co zapewne autor tematu na discovery) i majowie to tłumaczą po prostu nowym cyklem w ich ?życiu, istnieniu?.

Może też planeta X uderzyć w naszą planetę (to taka co 'wyleciała' z tej elipsy co sie wszystkie planety na tym latają i se lata i może w nas pierdolnąć [to nie miało brzmieć mądrze jeśli chcesz coś o tym powiedzieć :D]), ale to też wykluczyli, bo jak by miała to już dawno "by to zrobiła" :D

Ogólnie to ja myślę, że 20% szansy, że tak się stanie.

@edit

a jeszcze ten wulkan w yellowstone to, że ma popiół z tego przykryć całą kule ziemską :D

tez to ogladalem : >dzisiaj nawet ^^ o 12 : x ale nie zapamietalem za duzo . bo to bajka ze 2012 bedzie koniec : > kiedys bedzie ale napewno nie 2012 : > bo skad by to wiedzieli 0,0

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

2012 - Polska organizuje Euro 2012, koniec świata

To samo powtarzam =3.

Opublikowano

Ostatnio czytałem wszystkie możliwe opcja końca świata w 2012 roku. Pisało o przemagnesowaniu, uderzeniu asteroidy. Ta całe przemagnesowanie podobno trwa cały czas i nie ma możliwości aby nastąpiło momentalnie jednego dnia, a co do asteroidy to ma ona średnicę 100 km i dzięki nowoczesnej technice szansa aby ta asteroida uderzyła w Ziemię (konkretnie gdzieś w USA) wynosi mniej niż 1 %, więc nie ma się czego bać :rolleyes: A pozatym "Nikt nie zna dnia ani godziny". Dobrze interpretując ten cytat można wywnioskować, że koniec świata będzie gdy ludzie najmniej będą się tego spodziewać ;)

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Koniec świata może nastąpić w każdej chwili. Dla majów rozpoczyna się nowa epoka nie myślą nawet o końcu. U nas kalendarz kończy się co rok i nie ma końców świata.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Nie wiem jak to w końcu ma być, ale film który zrobiono (związany z tą datą), a mianowicie "2012" wyszedł super :P

Opublikowano

@UP

nom ten film kozacki i jeszcze te efekty w lubinie w kinie oglądałem w 3d to....

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

jak dla mnie to nawet możliwe... niewiem co by się stało ale mi to lata xD

Pozdro dla Administracji MPC i All userów ;)

Nie Bądź Dupa Daj - - - - -

adin.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Dajcie spokój z tym 2012, żadnego końca świata nie będzie i jest to udowodnione. Tak wam prędko do śmierci to skakać pod pociąg. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...