Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą

PrzemekRBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem otóż mam 42k Poważania a dalej range Pilot Kosmiczny.

Może mi ktoś wytłuamczyć dlaczego tak jest ? :D

Mój lv : 12 prawie 13

Na range wlicza się nie tylko poważka. Całą tabelke możesz zobaczyć na stronie głównej. Kliknij aleja sław i wybierz twoja ranga. Ja mam 2 mln i sierżanta. Jeszcze mi kolejnych 2 mln brakuje do szefa sierżanta :3

Opublikowano

Witam ma problem otóż mam 42k Poważania a dalej range Pilot Kosmiczny.

Może mi ktoś wytłuamczyć dlaczego tak jest ? :D

Mój lv : 12 prawie 13

Na range wlicza się nie tylko poważka. Całą tabelke możesz zobaczyć na stronie głównej. Kliknij aleja sław i wybierz twoja ranga. Ja mam 2 mln i sierżanta. Jeszcze mi kolejnych 2 mln brakuje do szefa sierżanta :3

Spoko dzięki już wiem wszystko a nie chciałbyś może razem pograć bo robie FE i samemu nudno :D jak coś to PW

Opublikowano

jaki serw?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

serio, na pl1 od początku?  GE1 skandynawia rozumiem bo tam ktos gra ale polskie serwery?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

serio, na pl1 od początku?  GE1 skandynawia rozumiem bo tam ktos gra ale polskie serwery?

A ty gdzie grasz bo na PL1 jest dość dużo graczy ?

GE1, jeżeli sądzisz że na pl1 jest dużo graczy wbij tam ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...