Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić własne WH?

Kat8899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale mi chodzi oto ze chce sobie zrobic od podstaw dmg zeby bylo np Dupa.epk i Dupa.eix ale jakby w srodku byly moj ymir work, poprostu chce spakowac swoje pliki do wlasnej nazwy, nie wiem czy to dobrze rozumiem i tłumacze xD

Opublikowano

Pododawaj eventy w plikach PC lub PC2 zalezne od plci i klasy postaci na ktora chcesz

Potem zrob folder o wlasnej nazwie i dodaj tam pliczki z eventami ktore dodales(sciezka ma byc taka sama jak po rozpakowaniu plikow PC lub PC2)Potem ladujesz do pack i dopisujesz do indexu

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

pierw to musisz się nauczyć edytować pliki ymir work następnie nauczyć się je pakować by sobie przypisać jakaś nazwę bo biorąc gotowy materiał i zmieniając na nazwę tak zwane about jest niczym innym jak zwykłą kradzieżą czyjejś pracy  a przeważnie osoby które są autorami nie zgadzają się na tego typu edycje tyle w tym temacie ode mnie :)  

Opublikowano

Pododawaj eventy w plikach PC lub PC2 zalezne od plci i klasy postaci na ktora chcesz

Potem zrob folder o wlasnej nazwie i dodaj tam pliczki z eventami ktore dodales(sciezka ma byc taka sama jak po rozpakowaniu plikow PC lub PC2)Potem ladujesz do pack i dopisujesz do indexu

mniej wiecej kumam tylko gdzie mam zrobic ten folder? Bo jak mam ymir worka ze swoim DMG i tam mam ledwie kilka swoich plikow. I poiwedzcie mi prosze jak mam tego pakera i rozpakuje pliki z serwera PC/PC2 mam w suroce tego ymir worka to co mam wlsanie dalej zrobic ? xD 

P.s. Moze p******e głupoty ale nie do koca sie na tym znam. I wielkie dzieki wszytkim co starają sie pomóc <3

Opublikowano

mniej wiecej kumam tylko gdzie mam zrobic ten folder? Bo jak mam ymir worka ze swoim DMG i tam mam ledwie kilka swoich plikow. I poiwedzcie mi prosze jak mam tego pakera i rozpakuje pliki z serwera PC/PC2 mam w suroce tego ymir worka to co mam wlsanie dalej zrobic ? xD

P.s. Moze p******e głupoty ale nie do koca sie na tym znam. I wielkie dzieki wszytkim co starają sie pomóc <3

Gościu kogo ty chcesz oszukać wystarczy ze byś mi ten ymir podesłał a bym ci powiedział kto go wykonał jak ty nie potrafisz wykonać takie prostej czynności jak spakowanie folderu ymir work to co dopiero go edytować przykro mi ale nie na tym forum raczej złodziejom się nie pomaga oczywiście bez uraz ale inaczej tego ująć nie mogę 

Opublikowano

Gościu kogo ty chcesz oszukać wystarczy ze byś mi ten ymir podesłał a bym ci powiedział kto go wykonał jak ty nie potrafisz wykonać takie prostej czynności jak spakowanie folderu ymir work to co dopiero go edytować przykro mi ale nie na tym forum raczej złodziejom się nie pomaga oczywiście bez uraz ale inaczej tego ująć nie mogę 

Ziomek zaraz Ci dam ip Ts i wbij i mi poiwedz co jest kogos a nawet jak mam cos od kogos to mam poprstu tak jak ten ktos - zgapione i niema kurde problemu zebym Ci podeslal to co chce spakowac i mi sie wydaje ze to by bylo zlodziejstwo jakbym all skopiowal i mowil ze to ja zrobilem i jest najlpeszy a ja to robie tylko i wyłacznie dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...