Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Eg] 4Story Eg Hack V1

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ Scan ]

< VirusTotal >

[ Download ]

< MEGAUPLOAD >, < SPEEDYSHARE>

[ Screen ]

253620100603150132.png

[ Instrukcja ]

1. Włączamy 4Story(EG ofc).

2. Włączamy hacka.

3. Proste..huh.gif

[ Lekkie objaśnienie niektórych funkcji ]

• SkillLvl - ta funkcja pozwala na zwiększenie mocy wszystkich skilli. Dzięki temu możemy na 1 lvlu mieć 20K życia i atak o wartości 8000000.. Jak to zrobić? Wystarczy w polu owej funkcji wpisać 999999 klicknąć "ON" i klicknąć "All Buffs".
  • Veredelung - to po prostu uszlachetniacze(Księga Rzemiosła etc.)

* Dlaczego Exclusive??? A dlatego, że Download hacka był dostępny tylko przez kilka minut, a mi udało się go zdobyć.

off

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten hack dziala po patchu 3.3?

yyy lol to jest na eg nie pl

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a działa jeszcze ???

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Opublikowano

hubek12 działa...nie nabijaj postów...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

yyy.. nie wiem o co chodzi nie moge sie ruszać a jak sie rusze to jak bije potworki to tylko miss majom. Teleport działa

1325845644-U48159.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi nie działa ta opcja SkillLvl może ktoś pomóc wpisuje 9999999999 i daje on potem all buffs i nadal tyle samo hp skille np na 1/6 pomocy...

Opublikowano

Ten hack byl juz na forum, przed Twoim tematem. I to nie prawda że link byl przez kilka minut. Ten hack nazywa się Awesome Hack by Shooter. :/

exy2.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten hack byl juz na forum, przed Twoim tematem. I to nie prawda że link byl przez kilka minut. Ten hack nazywa się Awesome Hack by Shooter. :/

tego hacka nie było na forum bo to nie jest awesome hack by shooter tylko beta v 1 by trojan4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...