Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupy z płatnymi poradami do betowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, znacie jakieś grupy zamknięte gdzie się płaci za bety? Najlepiej ktoś z poza polski bo w polsce to tylko metylo cokolwiek potrafił wytypować ale teraz umarł. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

nie wiem po co za takie coś płacić xD

może top bets advice? Grupa publiczna - 13k osób bodajże, ale można też do grupy VIP dołączyć - 700 osób bodajże - bety wrzuca łojek głównie z tego co wiem, kubik też czasem coś powie. 

Opublikowano

może top bets advice? Grupa publiczna - 13k osób bodajże, ale można też do grupy VIP dołączyć - 700 osób bodajże - bety wrzuca łojek głównie z tego co wiem, kubik też czasem coś powie. 

A po co mam być na słabej grupie z bydłem gdzie nie ma win ratio nawet na poziomie 80%?

Tu nie chodzi tylko o esport, dowolna dyscyplina. Byłem w grupie gdzie gość miał 90% win ratio ale moi znajomi skończyli obstawiać a sam nie chce płacić tyle sa wstęp do grupy.

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

A po co mam być na słabej grupie z bydłem gdzie nie ma win ratio nawet na poziomie 80%?

Tu nie chodzi tylko o esport, dowolna dyscyplina. Byłem w grupie gdzie gość miał 90% win ratio ale moi znajomi skończyli obstawiać a sam nie chce płacić tyle sa wstęp do grupy.

Tu nie chodzi o win ratio, tylko o zarobek :)

To może reddit? Darmowe, wyczerpujące odpowiedzi 

Opublikowano

Nie chcę wypowiedzi randomów z reddita tylko pewne typy od prawdziwych typerów w rozsądnej cenie bo nie mam teraz jak bulić 80€ na miesiąc. Czyli nikt nie zna żadnego porządnego typera?

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Nie chcę wypowiedzi randomów z reddita tylko pewne typy od prawdziwych typerów w rozsądnej cenie bo nie mam teraz jak bulić 80€ na miesiąc. Czyli nikt nie zna żadnego porządnego typera?

Co do typów na fejsie to najlepiej poszukać tylko takich gdzie są VIP'y do kupienia. Co do reddita to nie zawsze są tam randomy, nieraz (bardzo często) są to osoby które mają po 95% skuteczności, wystarczy wiedzieć na kogo patrzeć ;)

W którym dziale ich szukać /csgobetting?

signature-J2RJD3Z9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...