Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Hard Chaos

smiechu9890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja serwera Hard-Chaos

Rate:

Maksymalny poziom: 185

Doświadczenie: x15

Online cash: 30 na 10min

Vote cash: 4x200 co 12h

Punkty umiejętności: x10

Startowy poziom: 1

Punkty affinity: x8

Autobuffy co 10minut

Ciekawe NPC z buffkami

Niezły Cash Shop itd.

Strona: lordzik112.com

Aktualnie administrator "udoskonala" serwer, poza tym są już gildie które z chęcią pomogą się rozwinąć.

Wbicie maksymalnego poziomu jest w miarę łatwe.

Polecam wszystkim na zabicie nudy :)

Opublikowano

cos mega download nie dziala bo wyskakuje "temporary problem" czy jakos tka a prze zich aplikacje nie pobiera wgl

Opublikowano

Co się dziwisz że 1 osoba online? Jak nikt nie chce grać :v

Ludzie chcą grać Ale na pewnych serwerach A nie na takich śmieciówkach co postoją góra miesiąc jak nie tydzień 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Co się dziwisz że 1 osoba online? Jak nikt nie chce grać :v

Ludzie chcą grać Ale na pewnych serwerach A nie na takich śmieciówkach co postoją góra miesiąc jak nie tydzień 

Zamiast komentować jaki to serwer nie jest "śmeiciowy" i że padnie za tydzień/miesiąc to sam się tym zajmij..

Opublikowano

eh 1 osoba online. 

Jak nie mam kogo bić to co będę siedział :D

a jak już się ktoś zdecyduje to zapraszam do Redmercy ^^

@smiechu9890   1kebaba na wynos xD

Opublikowano

Czy są jakieś zadania dzienne /tygodniowe/ Zadania gildyjne Na serwerze ?? Ile WB jest na serwerze 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Czy są jakieś zadania dzienne /tygodniowe/ Zadania gildyjne Na serwerze ?? Ile WB jest na serwerze 

Obecnie są dodawane zadania Grupowe oraz dzienne za które będzie można otrzymać ACC

No nowego bym dodał : 

Zadania dzienne i grupowe w Akan i inne żalezy od lvl  - Nagrody : expb /gold bostery itp itd To juz żeleży od ADM Tak bym je zrobił 

Zadania  grupowe na bossy - Ale nie bossy które złożymy na max lvl solo na 2 paskach . Zróbcie bossy gdzie będzie potrzebny kleryk  i templar w pt żeby coś zdziałać 

ACC kilka wersji 

Autobuffy - do usunięcia Lepsze już w npc za golda 2 wersje buffkow słabsze i mocniejsze Oczywiście ceny też większe 

Crafting - Tego brakuje w lc Pomyślcie o tym też 

Anffinity - itemy specjalne 5000 i 10 000 pkt mogły by lecieć z bossow 

Cash online bym usunął Wystarczy samo vote o cash 

Posiawienie na exp grupowy 

Dodatkowy buff expa podczas bycia w grupie 

To takie moje sugestie 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wbiłem na serwer przetestować  i z miejsca się zawiodłem ..

Czemu ??

Na stronie i tu w publikacji podane exp x 10  I się pytam gdzie on jest .... 

Za 1 ghula w procku dostałem około 3 lvl  na samej platynie . 

Raty sp się by zgadzały 

Zbugowany tytuł startowy  Nie da się założyć 

Zbyt łatwy drop  rożnych dopalaczy  buffki a także rafinki + 28 na 30 dni Leca jak niebki 

Następna przesada która powinna być z miejsca usunięta to ekwipunek który dostajemy na 35 lvl Dostajemy do + 30 !!!!

Następna sprawa w merak są mobki 120 lvl  na 35 lvl schodzą na 2 hity Tez żenująca sytuacja 

Mój komputer:

Opublikowano

Obecnie są dodawane zadania Grupowe oraz dzienne za które będzie można otrzymać ACC

No nowego bym dodał : 

Zadania dzienne i grupowe w Akan i inne żalezy od lvl  - Nagrody : expb /gold bostery itp itd To juz żeleży od ADM Tak bym je zrobił 

Zadania  grupowe na bossy - Ale nie bossy które złożymy na max lvl solo na 2 paskach . Zróbcie bossy gdzie będzie potrzebny kleryk  i templar w pt żeby coś zdziałać 

ACC kilka wersji 

Autobuffy - do usunięcia Lepsze już w npc za golda 2 wersje buffkow słabsze i mocniejsze Oczywiście ceny też większe 

Crafting - Tego brakuje w lc Pomyślcie o tym też 

Anffinity - itemy specjalne 5000 i 10 000 pkt mogły by lecieć z bossow 

Cash online bym usunął Wystarczy samo vote o cash 

Posiawienie na exp grupowy 

Dodatkowy buff expa podczas bycia w grupie 

To takie moje sugestie 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wbiłem na serwer przetestować  i z miejsca się zawiodłem ..

Czemu ??

Na stronie i tu w publikacji podane exp x 10  I się pytam gdzie on jest .... 

Za 1 ghula w procku dostałem około 3 lvl  na samej platynie . 

Raty sp się by zgadzały 

Zbugowany tytuł startowy  Nie da się założyć 

Zbyt łatwy drop  rożnych dopalaczy  buffki a także rafinki + 28 na 30 dni Leca jak niebki 

Następna przesada która powinna być z miejsca usunięta to ekwipunek który dostajemy na 35 lvl Dostajemy do + 30 !!!!

Następna sprawa w merak są mobki 120 lvl  na 35 lvl schodzą na 2 hity Tez żenująca sytuacja 

W Większości z tego co napisałeś jest zrobione :D

Kiedy ostatnio grałeś 

Vote nie ma wyłączyłem jest tylko Online 

Acc Dodawane są na bieżąco 

Obecnie zajmuje się nowym światem gdzie będzie można sobie na każdym LVL PU sobie nabić 

Zmieniłem też Blocka z 50% na 100%

Czas wyrzucenia z gildi masz 2h

Autobuff dodany od samego początku

Automatycznie też wyskakuje info Jaki ADM jest zalogowany

Obecnie dochodzi kilka Acc + nowe skrzydła z kozackimi opcjami będzie można je wydropić w nowym świece który będzie nosił nazwę : Special World

Oto pokaz jednego z Acc :-)

New-Accjp_apeshrq.jpg

A wiec tak kiedy ostatnio grałem wczoraj 

Co do Vote niech tak zostanie samo Online 

Acc no zobacze co i jak będzie 

Nowy świat z SP hmm Może być ciekawe rozwiazanie 

Zmiana % bloka tez plusik odemnie 

Czas wyrzucenia z gildii Zostaw jak napisałeś 

Autobuffy Jak juz uparłeś się na nie To usuń tego npc z buffkami kostki itp gdyż za łatwo jest ( Według mnie ) 

Info o ADM  Tu też plusik 

Kolejne minusy jakie zauważyłem :

Npc z broniami 145 i zbrojami 145 + - Całkowicie do usunięcia , Rozumiem że to priv Ale dajcie ludzią nacieszyć się dropieniem partów b5e /b6e 

Exp - jak już mówiłem powyżej do zmiany za szybki jest 

Zbugowany npc od zwojów - skacze w powietrzu jak małpa - No chyba że to celowe 

Mapa juno - Sam wiesz co z nia jest Noby nie przeszkadza w grze Ale przeraża jak się otworzy ją .

NPC - Zbugowane informacje o zadaniach u wielu NPC w juno ( świecą się ) 

Npc z itemami z cashem - przesadzone bardzo Jeśli chcesz je już udostepnić To osobiście pozmieniał bym anfinity i dodał do sklepów w anffinity itemki takie jak : Rulony dropa , LSB , Gold bostery , Niebki ,Rulony SP , Pigułki SP 

Itemki takie jak : Ms +23 lub rafinki +28 na 1 day lub 30 day , Ochronki wszystkie typy Dałbym je tylko i wyłączenie do jakiś WB na dużym lvl A nie na 120 w mobkach ...

Wiem wiem duzo wymagam , jak coś to napisz swoje sugestie 

Mój komputer:

Opublikowano

Pograłbym, ale nie ma z kim bo nikogo za serwerze nie widzę.. :|

Ja narazie odpuszczam Poczekam aż wprowadzi ta kraine na Sp Bo już mam 75 lvl i żadnego skilla ani pasywa .. tylko 10 sp nazbierałem przez ten czas Zbyt szybki exp jest i dlatego 

Ps jeśli jestem na tym Ts : ts-3.net:14315

To znaczy że jestem na lc 

Szczerze ?? Serwer powinien być obecnie wyłączony i dopracowany I tak obecnie jest mało graczy 

Zmienił bym lvl cap na max 90 i powoli podnosił  

Mój komputer:

Opublikowano

Ja narazie odpuszczam Poczekam aż wprowadzi ta kraine na Sp Bo już mam 75 lvl i żadnego skilla ani pasywa .. tylko 10 sp nazbierałem przez ten czas Zbyt szybki exp jest i dlatego 

Ps jeśli jestem na tym Ts : ts-3.net:14315

To znaczy że jestem na lc 

Szczerze ?? Serwer powinien być obecnie wyłączony i dopracowany I tak obecnie jest mało graczy 

Zmienił bym lvl cap na max 90 i powoli podnosił  

chłopie ty bys wogole zrobil serwer inny,pod siebie

rozumiem ze tu jest wiele nie dopracowan ale tak duzo jak ty proponujesz to nie trzeba zmieniac,albo zmieniac stopniowo xdd

dajmy adminowi robic swoje xD moze sam na cos wpadnie

Opublikowano

ehh a co mam robic z max lvl?

tak samo z tym wyłączeniem serwera i zmianami od @Tytanozz . to co tu piszesz podchodzi pod pla wiec śmiało możesz iść tam grać.. nie masz sp bo biles lvl na pałe, a nie tak jak ci mówiłem żeby zrobić questy. Prawda rate sp jest małe ale nikt wcześniej nie miał problemu i potrafił znaleźć sposób aby skile mieć. Generalnie twoje zmiany to 100% inny serwer.

Braki w serwerze:

- WB na wysoki lvl

- Tytuły i ranking nie działa

- acc nie powinno być jakiś super wyjebanych tylko te z mc wtedy ludzie by kupowali i robili MC jak za starych czasów. A żeby było coś konkretnego trzeba by się napracować :)

-reborn nie działa

- wystarczy zwiększyć rate sp a nie robić acc na sp

- blok 100% (ale będzie wprowadzony)

- niektóre cash itemy nie działają

-skille mimio CD 0,0 maja problemy (skill is not ready)

edit:

-zwiększyć troszkę exp P2 i zmniejszyć P1

- można by było zrobić wszelkie eski tak jak holy water, żeby same się odpalały :)

I chyba tyle :)

Opublikowano

ehh a co mam robic z max lvl?

tak samo z tym wyłączeniem serwera i zmianami od @Tytanozz . to co tu piszesz podchodzi pod pla wiec śmiało możesz iść tam grać.. nie masz sp bo biles lvl na pałe, a nie tak jak ci mówiłem żeby zrobić questy. Prawda rate sp jest małe ale nikt wcześniej nie miał problemu i potrafił znaleźć sposób aby skile mieć. Generalnie twoje zmiany to 100% inny serwer.

Braki w serwerze:

- WB na wysoki lvl

- Tytuły i ranking nie działa

- acc nie powinno być jakiś super wyjebanych tylko te z mc wtedy ludzie by kupowali i robili MC jak za starych czasów. A żeby było coś konkretnego trzeba by się napracować :)

-reborn nie działa

- wystarczy zwiększyć rate sp a nie robić acc na sp

- blok 100% (ale będzie wprowadzony)

- niektóre cash itemy nie działają

-skille mimio CD 0,0 maja problemy (skill is not ready)

edit:

-zwiększyć troszkę exp P2 i zmniejszyć P1

I chyba tyle :)

Powiem Ci tak ja nikomu niczego nakazać nie mogę Zapodałem tylko sugestie co do zmian. Irytuje mnie twoja postawa Bo się uniosłeś jakby to był twój serwer . Wiadomo każdy ma inny pogląd na LC W innych czasach zaczynał itp . Ja poprostu chciałem powiązać nazwę serwera z tym co na serwerze ^^ 

Mój komputer:

Opublikowano

Irytuje mnie twoja postawa Bo się uniosłeś jakby to był twój serwer . Wiadomo każdy ma inny pogląd na LC W innych czasach zaczynał itp .

Nie jest to mój serwer ale grając na nim mam zarys tego w jakim kierunku to ma iść, więc nie proponuje czegoś zupełnie odwrotnego.. Zaczynałem od ep1 na plu wiec czasy nie mają z tym nic wspólnego, po prostu trzeba iść do przodu a nie się cofać do czegoś co na privie nie ma sensu jak dropienie eq na mniejsze lvl skoro cap to kwestia 3/4h. Jeśli ludzie chciali by grać HARD to by poszli na global :P

edit: + wystarczy spojrzeć na przedział levelowy 50/110 ile ludzi grało i przestało przez niskie rate. :) O i mimo tego eq nie opłacało  się dropic bo z lvl jumpa było najlepsze a te na 120 do 165lvl by spokojnie starczyło.

Opublikowano

Potrójny paladyna nie działa + magazyn jest zbugowany, jak chce coś wyciągnać z niego to odrazu DC wyskakuje, tak za każdym razem.

Opublikowano

Potrójny paladyna nie działa + magazyn jest zbugowany, jak chce coś wyciągnać z niego to odrazu DC wyskakuje, tak za każdym razem.

Sorry ze tak off-top, Patryk z 777 i eterni ep1? :P

A co do serwera jest jakas ogarnieta gildia? Pogralbym sobie :P

Opublikowano

Ja bym chcial serwer na ktorym sie robi misje od 110-185 vladek,moraska i tarian ale zeby to slzo latwo i przyjemnie a potem jakies questy powtarzajace sie do 200 np. tak jak byl ona destiny a takowego serwera tez niestety nie ma,a nie daje propozycji do serwera zeby bylo tak jak chce,dawajacie jakies propozycje czegos nowego xdd moze amdin zrobi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hard-Chaos działa obecnie na 2 Clientach USA i PL Zapraszamy 

Rozumiem że teraz sa zupełnie dwa nowe klienty do pobrania I stary nie działa ?

Mój komputer:

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...