Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dust2 teleport glitch!

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyy, dzisiaj lecimy z kolejnym filmem, tym razem o tym jak przeteleportować się na mapie Dust2 na bombsite B niepostrzeżenie! Miłego oglądania :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Było u sparklesa xDDD Za wolno ziomuś.

Dowiedziałem się tego od gościa podczas gry, nie sprawdzałem zawartości yt pod tym względem :)

"Report rem for cheating"  :D Poradnik oraz glitch fajny, szkoda że za niedługo polecą bany  ;)

Bany? A z jakiegoż to powodu?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Dla mnie jest to najzwyczajniejsze używanie UMYŚLNE bugów gry, przynajmniej tak jest w innych grach. Ale może masz rację, nie wiem jak jest teraz w kwestii VAC'a więc się nie kłócę :)

Niemożliwe jest dostanie VAC za używanie bugów. Co najwyżej OW możesz dostać, ale jak to zrobisz raz na grę to raczej wszyscy pomyślą, że to błąd gry, a nie umyślne używanie buga.

Mnie zawsze ciekawiło jak ludzie wpadają na te bugi i je odkrywają..

Opublikowano

Gdyby kogoś to interesowało, to na mapie Mirage to też działa i teleportuje na "top mida". Różnica jest taka że na Miragu was nie blokuje i możecie normalnie się poruszać :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

na mirage dziala tak samo?

Edit dziala :D

Pistole izo win:)

Jest sposob zeby cos kupic tam?

Bez przesady :D Aż tak dobrze to nie ma.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Inferno respi na b

Mirage midzik

Cache tt resp

Cobble tt resp

Nuke ct resp

Overpas kolos shorta na b ale jest sie zablogowanym:/

Train na a resp

Aztek respi na b w powietrzu ale jest sie zablokowanym:(

Vertigo. Lewy dolny rog mapy jak sie pacza na mini mapke w grze :D bardzo dobre do trolowania xD

Ssuper sie troluje ludzi + mozna dac info swojemu teamowi

Jak gram solo i daje info po 2 sekundach ze wszscy sa np na a to sami spradzcie spbie:P

Opublikowano

echh 2x eco na afk wygralem :O przepraszalem team ze afk a oni mowia ze koles na midzie bez straty hp wygral ... pytam jakim cudem o,O a oni bug :D Like masz za chec pokazania :D i wyzej osoba tez ;p

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@up to niskie rangi byly:P

Jak uzywajac tego ma sie uspa/p200/glock i bez kewla chcialbym zeby przeciwny team na meinie tego uzywal bo ez fradzek jest :P

Opublikowano

@up to niskie rangi byly:P

Jak uzywajac tego ma sie uspa/p200/glock i bez kewla chcialbym zeby przeciwny team na meinie tego uzywal bo ez fradzek jest :P

Ten bug jest świetny respisz się na midzie na miragu i czekasz na pickującego :D

Opublikowano

No ja dzis doatalem za to :)

No nic all itemy +8kont poszlo sie jebac ech 1 dzie z zycia zmarnowany nic nowego(cza isc do pracy)

Opublikowano

Dobra mam info od samego grubego gabena za to jest vac takze nie polecam :)

dokładnie, kolega dostał wczoraj za to banika :)

Jesteście świadomi, że VAC jest za cheaty? 

? xD

Overwatch.

Opublikowano

Dobra mam info od samego grubego gabena za to jest vac takze nie polecam :)

dokładnie, kolega dostał wczoraj za to banika :)

Jesteście świadomi, że VAC jest za cheaty? 

? xD

Jestes swiadomy ze masz dalna? 

Napisalem wyraznie ze za to jest blokada globalna  ty k***a zawiesino spoleczno pierdolono co wypeirdala jakies info c*****e z pizdy jakies.... WYPIERDALAJ...

Jak sie tego uzywa + jak sie dobrze gra to reporty leca a jak ktos oglada twoje demko to widzi jak sie respisz na midzie czy tak gdzie i zaznacza ze chetowales itp... i  z tego idzie ban 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...