Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low-DragonsDogma Seazon 6 Episode 4|Exp:100||Drop:20%||Max Reset 65r| +Wingi 4lvl + New Items|Stable Online|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie masz te itemy +6 ? sa itemy +5 to jest i tak smieciowy s**t... z boxow zawsze lecialy exe sa ribbon boxy w dropie i inne wiec co w tym dziwnego że dropi ? Resa sie bije bardzo ciezko gram od 20:00 cala noc i mam dopiero 300lvl... z tego co widzialem na testach pozniej dopiero sie zaczyna zabawa jak sie pojdzie na dalsze mapki tam dopiero leca fajne exe teraz to jest poczatkowy s**t.. i tak powinno być.

nie polecam jak szybko wejdziecie tak szybko wyjdziecie... zobaczycie sami exe dropią z boxow w sklepach itemy od 380 lvl +6 masakra jakaś

Opublikowano

Tak start jutro 13.08.2016 publikacja zostanie dzisiaj poprawiona i zaktualizowana. Server jest teraz na całkiem nowym serverze dedykowanym jak i na nowej bazie danych. Ponieważ zrezygnowalem z usług starej serverowni.Server jest jeszcze ustawiany ale do jutra będzie wszystko skończone.

Opublikowano

zaraz zaraz, mam rozumieć że serwer już raz wystartował (patrząc na publikację: planowany start serwera 2016-08-05) po czym padł i wszystko od nowa? :) co było powodem takiej decyzji, brak zabezpieczeń? i druga sprawa, kto z "administracji" wpadł na pomysł 50x więcej expa na Vipie? :D rozumiem, że jesteście nastawieni na zysk, bo taka rozbieżność to porażenie mózgowe, zrozumiałbym 25x ale nie 50x gdzie różnica będzie ogromna :)

Opublikowano

Witam powodem nie byly zabezpieczenia tylko wina serverowni na ktorej stał server ulegla awari a moje dane poszly.. Teraz server stoj na nowej maszynie z nowa bazą co do vipa bedzie 130x ustawienia będą udostępnione jutro.

Opublikowano

Wbija ktoś?

zależy ile ludzi będzie, jak mniej niż setka to nawet nie ściągam klienta, bo zanim znajdę kogoś do PK/KS to miną wieki ^_^

Opublikowano

nie wiem czy ktoś zauważył ale w publikacji RF ma napisane 7 pkt /lvl a w rzeczywistosci na serverze dostaje po 6/ lvl wiec prosilbym to poprawic

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...