Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error 1935 visual c++ 2005

branqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1403023-0-03275700-1469729142_thumb.pngWitam podczas instalacji Microsoft visual c++ 2005 (potrzebuje do sony vegasa) Napotyka mnie błąd screenshoot wyżej
Próbowałem sposobów z internetu ale nie działały :/ 

Opublikowano

Mi się zdaje że to problem rejestru jest.

W systemie Windows kliknij przycisk Start> Uruchom ...

W oknie Uruchom, wpisz regedit ''. W oknie Edytora rejestru przejdź do klucza HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Control.

W oknie dialogowym "Edytor rejestru", kliknij dwukrotnie na "RegistrySizeLimit".

Otwiera się okno dialogowe "Edytowanie wartości DWORD.

W oknie dialogowym Edytowanie wartości DWORD '', wprowadź ffffffff jako "szesnastkowy" wartości. Kliknij na "dziesiętny" przycisk opcji, a następnie wprowadź 4294967295 jako wartości "po przecinku". Kliknij przycisk OK. Uruchom ponownie komputer.

Zaloguj się jako administrator i otworzyć wiersz polecenia i uruchom "SFC / scannow"

Albo po prostu napisz do supportów. Najbezpieczniej.  :D

Wymienie PaySafeCardy na paypal. Jedna na miesiąc, śpisz się! -15%.

Opublikowano

Mi się zdaje że to problem rejestru jest.

W systemie Windows kliknij przycisk Start> Uruchom ...

W oknie Uruchom, wpisz regedit ''. W oknie Edytora rejestru przejdź do klucza HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Control.

W oknie dialogowym "Edytor rejestru", kliknij dwukrotnie na "RegistrySizeLimit".

Otwiera się okno dialogowe "Edytowanie wartości DWORD.

W oknie dialogowym Edytowanie wartości DWORD '', wprowadź ffffffff jako "szesnastkowy" wartości. Kliknij na "dziesiętny" przycisk opcji, a następnie wprowadź 4294967295 jako wartości "po przecinku". Kliknij przycisk OK. Uruchom ponownie komputer.

Zaloguj się jako administrator i otworzyć wiersz polecenia i uruchom "SFC / scannow"

Albo po prostu napisz do supportów. Najbezpieczniej.  :D

Jest  problem gdy to robię nie mam okna ''registrysizelimit'' oraz''Edytowanie Wartosci DWORD'' screenshoot : http://imgur.com/U8KX4rw

Opublikowano

Jeśli nie możesz znaleźć klucz w powyższej ścieżce, klikni menu → Edycja → Znajdź → RegistrySizeLimit.

Opublikowano

Albo jeśli nie masz to. HKEY_LOCAL_MACHINE → SYSTEM → CURRENTCONTROLSET → CONTROL (klikni nie na plusik tylko na folder). Następnie: Nowy (prawy przycisk myszki) → Wartość DWORD → Nazwa: RegistrySizeLimit → klikamy na to → Dane wartości "ffffffff" → Klikamy OK. Resetujemy system.

Opublikowano

Albo jeśli nie masz to. HKEY_LOCAL_MACHINE → SYSTEM → CURRENTCONTROLSET → CONTROL (klikni nie na plusik tylko na folder). Następnie: Nowy (prawy przycisk myszki) → Wartość DWORD → Nazwa: RegistrySizeLimit → klikamy na to → Dane wartości "ffffffff" → Klikamy OK. Resetujemy system.

niestety nadal ;(

Opublikowano

Wyśli mi ss z folderu control.

Opublikowano

A ostatni punkt wykonałeś?

Opublikowano

O SFC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...