Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział CSR Racing 2

flondi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam was droga administracjo, bo do was kieruję moją prośbę. Bardzo bym chciał, aby powstał dział zajmujący się właśnie serią CSR tj. CSR Racing, CSR Racing 2 i CSR Classic. Gra jest wręcz idealna na to forum, oprócz wielu aut, do których jest mnóstwo części oraz konfiguracji jest jeszcze multiplayer. W części drugiej (bo na niej mi najbardziej zależy) można zakładać swoje Gangi, tutaj też się można popisać na forum, założylibyśmy nasz własny :) W tej gierce są różne poziomy kariery, a do każdego z nich są przydzielone odpowiednie auta, tutaj też można dużo pisać. Myślę, że dział by się przydał, no chyba, że nie będzie chętnych to wiadomo :) 

bykom_stop.png?w=450

Opublikowano

Skoro propozycja utworzenia działu gry mobilne została odrzucona, to na pewno nie powstanie dział dla jakiejś randomowej gierki. Jestem na nie.

Opublikowano

Słyszałem o tej grze, aczkolwiek nie potrzebne są kolejne działy, których nikt nie będzie użytkował. Na nie. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...