Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Pokemon GO

Aika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś w końcu wziąłby się za porządek w tym dziale... Rozumiem, że to nowy dział ale to co tam się dzieje można nazwać jedynie śmietnikiem.

Tematy są non stop powielane mimo, że są udzielone odpowiedzi na owe pytania.

Niektóre tematy aż pękają w szwach od spamu / po kilknaście postów z pytaniem o coś, co jest wytłumaczone na poprzedniej stronie.

Mimo, iż są specjalne tematy /podpięte, żeby hołota widziała/ to i tak mnóstwo osób pyta o wszystko w niewłaściwych tematach.

Żadnych warnów, spamerzy sobie lecą grubo bo "nie chce im się czytać".

1 Kidmod na cały dział... Najwyższa pora coś tam zmienić

Opublikowano

Ludzie piszą drugi raz ten sam temat, ponieważ nie chce im się szukać - standard. Co do działu, to jest tam również moderator. Chociaż i tak widzę, że tematy są wywalane.

Opublikowano

Ludzie piszą drugi raz ten sam temat, ponieważ nie chce im się szukać - standard. Co do działu, to jest tam również moderator. Chociaż i tak widzę, że tematy są wywalane.

Nie ma tam moderatora, jedynie jeden kidmod. Był jeden moderator z innego działu ale bardzo szybko zniknął i zajął się swoim.

A co do spamowania - w innych działach są od razu warny a w dziale w pokemonami nie widziałam żadnego.

Tak samo nie ma żadnych ograniczeń typu, że można pisać od iluś tam postów.

Opublikowano

Nie ma tam moderatora, jedynie jeden kidmod. Był jeden moderator z innego działu ale bardzo szybko zniknął i zajął się swoim.

A co do spamowania - w innych działach są od razu warny a w dziale w pokemonami nie widziałam żadnego.

Tak samo nie ma żadnych ograniczeń typu, że można pisać od iluś tam postów.

Jest jeden kidmod i 3 moderatorów, ale nie wyświetlają się pod działem, bo mają ustawioną inną główną rangę.

Nie przesadzaj. Jak już napisałam na pw - ludzie są leniwi, a lenistwo nie jest karane. Ograniczenia od iluś tam postów? Błagam.

Opublikowano

Jest jeden kidmod i 3 moderatorów, ale nie wyświetlają się pod działem, bo mają ustawioną inną główną rangę.

Nie przesadzaj. Jak już napisałam na pw - ludzie są leniwi, a lenistwo nie jest karane. Ograniczenia od iluś tam postów? Błagam.

Dziwne, że w innych działach jest takie ograniczenie - przynajmniej w metinie bo bodajże jest od 50postów.

I rzeczywiście masz rację zamiast motywować debili to samodzielnego czytania i myślenia lepiej niech pytają milion razy o coś co znajduje się w dziale,  stronę wstecz lub /niekiedy nawet podpięte/ bo jak napisałam "Tobie" na pw - przyjdziesz i dasz im pod pyski gotowe odpowiedzi. 

Opublikowano

Jestem ja, Blaaszka i od dziś Karyvlea. Raporty robione są codziennie, dział jest ogarniany przeze mnie kilka razy dziennie. Więc nie mów, że w dziale panuje syf. To, że Ty uważasz, że dany post jest spamem, nie oznacza, że tak jest. A większość Twoich raportów to bzdury.

Jestem ja, Blaaszka i od dziś Karyvlea. Raporty robione są codziennie, dział jest ogarniany przeze mnie kilka razy dziennie. Więc nie mów, że w dziale panuje syf. To, że Ty uważasz, że dany post jest spamem, nie oznacza, że tak jest. A większość Twoich raportów to bzdury.

Opublikowano

Dziwne, że w innych działach jest takie ograniczenie - przynajmniej w metinie bo bodajże jest od 50postów.

I rzeczywiście masz rację zamiast motywować debili to samodzielnego czytania i myślenia lepiej niech pytają milion razy o coś co znajduje się w dziale,  stronę wstecz lub /niekiedy nawet podpięte/ bo jak napisałam "Tobie" na pw - przyjdziesz i dasz im pod pyski gotowe odpowiedzi. 

W kilku działach na krzyż jest ograniczenie (o ile się nie mylę to Metin i Minecraft), ale one są na MPC długo i są popularne. Pokemony są świeżutkie. 

Dokładnie. Ktoś przyjdzie, da "pod pysk" gotowe odpowiedzi i wszyscy będą szczęśliwi. Jak masz jakiś z tym problem to zacznij omijać ten dział szerokim łukiem, bo tacy ludzie są i będą. A jakbyśmy mieli warnować za wszystko to by nikt na tym forum nie został. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...