Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie tej karty graficznej

RedHandBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki masz maksymalny budżet? Za taki hajs to ja tak czy inaczej szukałbym hd 7770.

Da rade hd 7770 z rozdziałką full hd ?

Co do budżetu to mam tak do 300 zł , aktualnie mam gtx 650 i zasysa strasznie, a potrzebuje jakas karte na szybko zamówić :)

Opublikowano

Jaki masz maksymalny budżet? Za taki hajs to ja tak czy inaczej szukałbym hd 7770.

Co do budżetu to mam tak do 300 zł , aktualnie mam gtx 650 i zasysa strasznie, a potrzebuje jakas karte na szybko zamówić :)

HD7770? Mam tą kartę i CSGO nie da rady w Full HD na dobrych FPS. Ja gram na 1280x1024 i przy smołkach nie mam spadków, ale przy 1920x1080 będziesz miał max 100-120fps?

@Edit

Pewnie mam wadliwy.

Opublikowano

HD7770? Mam tą kartę i CSGO nie da rady w Full HD na dobrych FPS. Ja gram na 1280x1024 i przy smołkach nie mam spadków, ale przy 1920x1080 będziesz miał max 100-120fps?

To masz wadliwy model. Ta karta daje rade na wszystkim w full hd w rozsadnych ustawieniach, wiec w csie na luzie powinna latac na jakichkolwiek.

Opublikowano

no nie wiem, swego czasu na r7 260x (karcie nieco lepszej od hd 7770) w fullhd miewałem spadki do ~110/120 (train, masa smołków, fleszy, ogólnie - dzieje się), a mówię tu o grze 5v5

@down

nie wiem, nie pamiętam

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

no nie wiem, swego czasu na r7 260x (karcie nieco lepszej od hd 7770) w fullhd miewałem spadki do ~110/120 (train, masa smołków, fleszy, ogólnie - dzieje się), a mówię tu o grze 5v5

Na trainie i przy masię smołków to jeszcze potrafię zrozumieć, bo train zżera fpsy jak nie wiem, wszedzie tam jakis niepotrzebny syf jest, jakis pajac robil ta mape.

Poza tym, spadki z ilu?

Opublikowano

W CS'ie nie powinno być żadnego problemu, plusem jest tutaj na pewno procesor. Należy także pamiętać że CS mimo wszystko nie jest bardzo wymagającą grą. Jednym słowem bierz tą kartę i się ciesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...