Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - jest aktualnie jakiś działający glitch na kase?

MrTercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie glitchy jest dużo nie będę więc powielał odpowiedzi kolegi wyżej, aczkolwiek dużo bardziej opłaca się trainer, teoretycznie to hack ale bana raczej się za to nie dostanie. Ewentualnie jak się boisz możesz poszukać na sesjach gościa który Ci to zrobi ;)

Za tainera nie ma bana? Nie możliwe. Prędzej czy później ban powinien być.

Opublikowano

Ogólnie glitchy jest dużo nie będę więc powielał odpowiedzi kolegi wyżej, aczkolwiek dużo bardziej opłaca się trainer, teoretycznie to hack ale bana raczej się za to nie dostanie. Ewentualnie jak się boisz możesz poszukać na sesjach gościa który Ci to zrobi ;)

Za tainera nie ma bana? Nie możliwe. Prędzej czy później ban powinien być.

No wiesz, niektórzy mają bana, ja nie mam do tej pory a gram od premiery na trainerze :D

Fajnie to tak kłamać ludzi żeby nabijać posty? Nie jest to możliwe, żeby od ponad roku/2 lat nie mieć bana za trainera. Ciekawe, czy kiedykolwiek w ogóle odpaliłeś GTA?

@ZeeNooN Masz rację, nie możliwe. Prędzej czy później będzie, to jest nieuniknione.

Opublikowano

A jest coś bardziej efektywnego na PC niż kopiowanie aut za 5 tysiecy?

Bardziej efektywne jest po prostu uczciwe zarabianie pieniędzy, niż spędzanie godzin/dni na szukaniu działających błędów. ;) Chociażby nowe źródło zarobku z Finance and Felony.

Opublikowano

Starałem się robić napady ale mam po dziurki  w nosie takich graczy, co giną 20 razy failując misje po czym host ragequituje

ten filmik na kopiowanie samochodów nie działa, jest coś innego?

Opublikowano

Filmik jednak działa, ale mam za niski lvl żeby mocno ulepszać auta, więc mogę je tanio sprzedawać, mało opłacalne. Chyba że któreś auto z ulicy można ulepszyć drogo na niskich lvlach, ktoś wie?

Opublikowano

Lvl szybko się nabija. A co do napadów to poszukaj TS'a do wspólnej gry w GTAO i tam z polakami się dogadasz i ładnie dorobisz.

Filmik jednak działa, ale mam za niski lvl żeby mocno ulepszać auta, więc mogę je tanio sprzedawać, mało opłacalne. Chyba że któreś auto z ulicy można ulepszyć drogo na niskich lvlach, ktoś wie?

Udało ci się glitchować? Mi nie wychodzi. Zrobiłeś to z filmiku z drugiej odpowiedzi? Od kogo wziąłeś misje?

Opublikowano

A jest jeszcze inny sposób na spawnowanie pojazdów za 18tys, a dokładniej przerabianych Sandkingów. Jedynym problemem jest to że trzeba odczekać tą blokadę sprzedawania. Jednego Sandkinga robi się przez jakieś 6 minut.

Opublikowano

ZeeNooN rób dokładnie tak jak na tym filmiku, co wysłał ktoś na początku, z tą różnicą, żeby auto ci się odbiło od ściany na jakąś odległość, więc nie wjeżdżaj prosto w nią, tylko pod kątem, żeby odbiło, żebyś takiego rykoszeta zrobił.

Misje od Geralda polecam.

Opublikowano

ZeeNooN rób dokładnie tak jak na tym filmiku, co wysłał ktoś na początku, z tą różnicą, żeby auto ci się odbiło od ściany na jakąś odległość, więc nie wjeżdżaj prosto w nią, tylko pod kątem, żeby odbiło, żebyś takiego rykoszeta zrobił.

Misje od Geralda polecam.

O dzięki napewno spróbuję. I właśnie ja nie mam misji od simeona tylko od geralda.
Opublikowano

Możesz zebrać zaufaną ekipę i zrobić akcje  w paciifc standart. Glitch na tym polega, że host wychodzi tuz przed końcem napadu .Dokładnie kiedy zniknie interfejs jak jak jedziesz łodzią.  Mija około 3 sekundy po przejechaniu mostu i wtedy interfejs znika. Wtedy napad zalicza członkom napadu a nie hostowi. Wtedy host może bez limitu powtarzać finał bez przygotowań. Żeby wyjść z gry najlepiej jest wyłączyć pc  z gniazdka. Minusem jest to, że hosty zawsze musi dostawać 0% i dostaje 0%. Ewentualnie możecie rozegrać trzy razy finał. Za trzecim razem 70% dla hosta,(Bo tyle da się dać maks 1 osobie). Host zarobi mniej, ale i tak opłacalne. Ewentualnie jeszcze druga opcja jak jest fajna ekipa zrobić np: 5 razy finał a potem ktoś inny hostuje.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie ma 

Za wszytskie dostaniesz predzej czy pozniej bana..

Za glitch? Nie wydaje mi się gdyż to nie jest jakiś cheat tylko błąd gry.
Opublikowano

Z tego, co wiem, to dopóki nie używa się glitcha, od którego się sra tonami pieniędzy, to Rockstar bierze na siebie winę za to, że gracze używają glitchy, bo to Rockstar nie zadbało o to, żeby ich nie było, więc nie kara graczy za takie małe glitche.

Opublikowano

Jest ciągle ten glitch na uderzanie pojazdem. Przed uderzeniem wchodzisz w misje od Geralda i wychodzisz. Po przejściu paru kroków za sobą powinieneś mieć zglitchowane auto.

https://youtu.be/wBDxQ5oT8D8

Tylko film nie dziala na telefonach. W filmie pokazane jest jeszcze jak ominąć tą blokadę na sprzedawanie.

Glitch działa jednak mi jak zwykle nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...