Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wersją 1.9-Latający ekran, latające tekstury, znikające rzeczy

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wersją 1.9

Moim problemem jest to, że jak odpalę wersję 1.9 i wejdę na jakiś serwer {jakikolwiek} i będę mieć ustawienia na 8 widocznosci jak na innych wersjach miałem to tekstury zaczynają mi świrować, albo minecraft nwm sam, gdy się poruszam tekstury latają, robią się przezroczyste, latają jak popaprane te tekstury czy co to tam... A  gdy ustanie na 2 widocznosci to mam normalnie, tylko czasami zdarza się to, że mi latają te tekstury jak szalone, po a tym czasem od 1 do 5 widocznosci jest normalnie, ale nie widać np: stojaków na zbroje, npcetow, książki nad tym stołem do enchantowania i innych rzeczy. Powiedzcie co mam zrobic?? Jak to gówno naprawic?? Dodam, że mam tak tylko na 1.9 i chyba wyżej, ale nie wiem tego. Na 1.7.2-1.8 normalnie a na 1.9... szkoda słów, na dodatek pobrałem najnowszą jave, mimo tego mam tak samo. Jak to naprawić? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...