Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] XVM dla 9.15.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o skan, czas do jutra do 15. 

jaja sobie robisz? podalem oficjalna strone, czego ja bede robil skan - pliku ktory co max 24h jest nowy na stronie?

@Juri.

Opublikowano

jaja sobie robisz? podalem oficjalna strone, czego ja bede robil skan - pliku ktory co max 24h jest nowy na stronie?

@Juri.

Ah, nie zauważyłem, że to oficjalna strona XVM, jednak w takiej sytuacji jaki sens ma ten poradnik? Chyba każdy potrafi wejść w zakładkę download po wpisaniu XVM w google.

Opublikowano

@Juri.

Ah, nie zauważyłem, że to oficjalna strona XVM, jednak w takiej sytuacji jaki sens ma ten poradnik? Chyba każdy potrafi wejść w zakładkę download po wpisaniu XVM w google.

"poradnik". Sam przez chwile szukalem downloadu xvm na 9.15.1 (na modxvm.com jest wersja na 9.15.0.1 jeszcze) a tu link do pobrania nightly (ktore w sumie poza kilkoma bugami interfejsu i niekompatybilnoscia z niektorymi konfigami dziala)

Opublikowano

Wchodząc na oficjalna strone XVM masz kategorie download, jeśli ciężko ci bylo znaleźć, to idz do okulisty, a nie zakladasz bezsensowne tematy.

Kolejny który czytać nie umie. Pod adresem http://www.modxvm.com/en/download-xvm/ znajduje sie wersja stable (stabilna jakbys sobie przetlumaczyc nie umial) ktorej jeszcze nie ma na 9.15.1. Nie ma tam zadnego odnosnika ani informacji o wersji nightly.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] XVM dla 9.15.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...