Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS PROBLEM

jony12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dziwny problem z fpsami, otóż normalnie w minecrafcie wyciągam po 800-1300 fpsów, bez większych problemów, lecz nie o ilość tu chodzi, moja gra jest strasznie niepłynna widać to gołym okiem, problem znika gdy włączam fullscreen'a, wtedy znowu wszystko jest bardzo płynne i takie jak oczekuje aczkolwiek irytuje mnie ciągłe włączanie fullscreena na dodatek gdy podczas nagrywania problem wraca, reinstalacja minecrafta nie pomogła, mam najnowszą javę, procesor i7 4770k 4 GHz  kartę graficzną gtx 760 4gb, mogę jeszcze dodać, że problem zaczął się po podłączeniu drugiego monitora 120hz model eizo foris fg2421 gdyby tylko ktoś mógłby mi pomóc...

Gość Marichcje
Opublikowano

Ustawienia graficzne > Performance. Miałam tak i gdy się tam pobawiłam, znikło ;)

Opublikowano

Ustawienia graficzne > Performance. Miałam tak i gdy się tam pobawiłam, znikło ;)

a czy moogłabyś podać mi swoje ustawienia tego ? :)

Gość Marichcje
Opublikowano

a czy moogłabyś podać mi swoje ustawienia tego ? :)

Smooth FPS: On

Fast Render: On

Chunk Updates: 1

A reszta OFF.

Mam nadzieję, że pomoże. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...