Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] blazesf.blutu.es

radzioneqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję programisty na mój serwer "ShakesGames", mały projekcik z nie wielką szczyptą promocji i starań osoby, która napisała mi pliki lub dała gotowe pliki i by pisała skrypty  i różne inne itp itd .

Jestem Kacper  .

Jeszcze raz, szukam programisty ( specjalizacja PHP ) do  plików i realizacji moich pomysłów na serwerze ShakesGames, szatą graficzną, dźwiękami.

Szukam osoby która przede wszystkim ma CZAS,  (.

Kompetentne osoby proszę o kontakt

Opublikowano

Poszukuję programisty na mój serwer "ShakesGames", mały projekcik z nie wielką szczyptą promocji i starań osoby, która napisała mi pliki lub dała gotowe pliki i by pisała skrypty  i różne inne itp itd .

Jestem Kacper  .

Jeszcze raz, szukam programisty ( specjalizacja PHP ) do  plików i realizacji moich pomysłów na serwerze ShakesGames, szatą graficzną, dźwiękami.

Szukam osoby która przede wszystkim ma CZAS,  (.

Kompetentne osoby proszę o kontakt

http://www.mpcforum.pl/topic/1540361-szukam-osoby-na-stanowisko-oferuje-pomoc-przy/

Opublikowano

Kilka pytań:

Kiedy jest planowana aktualizacja z pupilami ?

Czy lochy (Gildia, Portal) i ataki na inne gildie będą naprawiane ?

Czy pkt. statystyk będą zwiększane ? (Teraz chyba max. 33k - podstawa)

Czy ataki w twierdzy będą naprawiane ?

Opublikowano

Nie troche  a bardzo nudno wbiłem topke i mi się znudziło.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Kręcę kręcę kołem i nic :-)

Ale gram bo w końcu nie chce mi się bota odpalać 

Leci Plusuk miło się gra :-)

A jak odświeżysz stronę i spróbujesz? Mi też się tak bugowało.

Opublikowano

Gra ponownie działa, tylko jest mały problem. Jedyną nagrodą w kole fortuny są grzyby, które i tak nie zostają dodane do naszego portfela. Jeśli tylko naprawisz ten błąd, to znowu będzie grało się przyjemnie :)

Opublikowano

Gra ponownie działa, tylko jest mały problem. Jedyną nagrodą w kole fortuny są grzyby, które i tak nie zostają dodane do naszego portfela. Jeśli tylko naprawisz ten błąd, to znowu będzie grało się przyjemnie :)

zaraz naprawię abawuwu

Opublikowano

Serwer po raz kolejny nie działa...

Szkoda czasu, bo i tak po max 3/5 dniach serwer upada, a my otrzymujemy komunikat "Apache is functioning normally",

a w późniejszym czasie nie odnajduje wgl adresu. Jak już coś robisz, to rób porządnie, poprzednia wersja na "blaze" coś tam coś tam była wiele, wiele lepsza niż na tym "insane" coś tam, coś tam... Na moje serwer to kolejne próbki plików pobranych z niemieckiego forum.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Serwer po raz kolejny nie działa...

Szkoda czasu, bo i tak po max 3/5 dniach serwer upada, a my otrzymujemy komunikat "Apache is functioning normally",

a w późniejszym czasie nie odnajduje wgl adresu. Jak już coś robisz, to rób porządnie, poprzednia wersja na "blaze" coś tam coś tam była wiele, wiele lepsza niż na tym "insane" coś tam, coś tam... Na moje serwer to kolejne próbki plików pobranych z niemieckiego forum.

serwer mi upadł ponieważ ktoś kolejny raz skasował bazę danych. temat do zamkniecia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...