Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][SkyBlock] HighBlock

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajniochny serwer. :D

Dzięki temu, że wszystko jest fajnie dopracowane i jest dużo ciekawych opcji gra sie naprawde wybornie. Widać, że admin stara się to jak najbardziej

rozwinąć i dogodzić graczom. Stale opracowuje coś nowego, równie ciekawego, by gracze się nie nudzili..

Szczerze mogę polecić i zaprosić do gry.

560x95_FFFFFF_FF9900_000000_000000.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajniochny serwer. :D

Dzięki temu, że wszystko jest fajnie dopracowane i jest dużo ciekawych opcji gra sie naprawde wybornie. Widać, że admin stara się to jak najbardziej

rozwinąć i dogodzić graczom. Stale opracowuje coś nowego, równie ciekawego, by gracze się nie nudzili..

Szczerze mogę polecić i zaprosić do gry.

Dziękuję za tak miłą opinię mam nadziej, że serwer się rozwinie aktualnie pracuje nad 2 serwerem real life :P

Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęca, wszystko ładnie opisane. Serwer ma w sobie to "coś" co sprawia że jest wyjątkowy! Będę na nim grał. Nie ma innego takiego serwera w Polsce!

Opublikowano

Nie polecam serwera, prawdopodobnie właściciel jest dzieckiem (ok 14 lat) mogę to stwierdzić ponieważ reklamuje się pod cudzymi postami na FaceBook'u.

731eb1e5c09145c6b40906634bb3d4bc.png

Tak jestem jeszcze dzieckiem mam 15 lat a to nie była reklama tylko zapytanie gdybyś umiał czytać.

Opublikowano

Nie polecam serwera, prawdopodobnie właściciel jest dzieckiem (ok 14 lat) mogę to stwierdzić ponieważ reklamuje się pod cudzymi postami na FaceBook'u.

731eb1e5c09145c6b40906634bb3d4bc.png

Tak jestem jeszcze dzieckiem mam 15 lat a to nie była reklama tylko zapytanie gdybyś umiał czytać.

Umiem czytać, gdybyś chciał mnie zapytać, napisałbyś na PW. Pozdrawiam, a to jest reklama.

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą reklamę na FB to mała wtopa bo TO JEST REKLAMA ;) Co do serwera to zapowiada się całkiem sympatycznie więc można autorowi ten incydent wybaczyć ;) A skoro mowa o serwerze to:

Rzeczywiście ktoś spędził trochę czasu by większość komendy przetłumaczyć ale za każdym razem gdy się logujemy mamy podaną główną komendę pod którą znajdziemy wszystko.
Co do samego SkyBlocka i budowania wyspy - Mamy do zagospodarowania wyspę o wymiarach 118x118 także ciekawy odcinek by poszaleć z naszą twórczością ;)
Creepery nie niszczą budowli, więc coś dla zapalonych budowlańców, którzy chcą MIEĆ a nie bawić się w survival z potworkami
Drop ze Stone'a - Prawdę mówiąc trochę się tego obawiałam ale patrząc na procenty tego jak wypadają dane rzeczy, jedną z najczęściej wydropionych to Lapis oraz węgiel ;) Dalszych dalej poszukuję! :)

Jedyny, wielki minus to mała ilość osób...także wpadać i grać bo fajny i przyjemny serwerek! :) Zapełnijmy go normalnymi graczami i stwórzmy fajną ekipę! :)

P.S Nie jestem z administracji, to tylko opinia zwykłego starszego gracza, który chce pograć na spokojnie i z większą liczbą osób bo jak wiadomo...serwer trwa dopóki są na nim ludzie...nie warto marnować pomysłu ;)

Pozdrawiam i wracam kopać cobblestone'a! ;) /MissHugsy

Opublikowano

@Tyśka

Tak wiem lekką wtopę zaliczyłem przy tym poście na facebooku ale postaram się aby to się nie powtórzyło serwer ciągle rozwijam ponieważ sprawia to dla mnie przyjemność a co do graczy to owszem po 15 online to nie jest, aż tak dużo ale ciągle staram się reklamować i zapraszać nowych graczy. Serwer stoi 1 miesiąc i według mnie po 15 online to nie jest źle jak na dzisiejsze czasy jeśli chodzi o nowe serwery.

Pozdrawiam Zaduszny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...